Meri-Mel Feyzosumunannesi Anlat kız anlat neyse az kaldı yakında benim halller😅😅😅🙈 İşin şakası Allah yardımcınız olsun bacikolar bunca dert dinle dinle bitmez 🤣
ElisaMom_ Meri-Mel kesin öyle valla 😂geçen elif hanım bişey söyledi ilk mod anne olduğu zaman gördüklerini üstü kapalı söyleyince aklıma geldi,kim bilir neler gördü dedim icimden 😂😂🤔
denizalismom pogacayanaginannesi kaç aylık canım . Dayanılacak bir acı değil cidden bence daha fazla acı çekme git çek kurtul . Ben ameliyattan çok korkuyorum sırf bu yüzden normal doğum yaptım ama işte
crybaby nnoktaa felaket şaşmış durumdayım toparlayamıyorum kaç gündür mutfakta tabak bardak kalmadı koktu bulaşıklar 🥲
Meri-Mel @Hazom @Melodimm @uykusuzanne__ @2uykusuzprensannesi @Balkizlarim @bisenakillisinzaten @Pirasalipuding kankalar gelin sohbet vardır o da buradadır👀😃
Pirasalipuding Meri-Mel oo geç kalmışım ya misafirler vardı anca bakabildim naptınız bensiz çok kaynattınız mı 😃
Meri-Mel denizalismom Ya geçen yine dolandırıcılık yaşadım bildirdim ney oldu bilmiyorum sonuç sanırım erkek kullanıcı vardı ya da deli😃😅🙈özelden baya sohbet ettim kadın gibi de tuhaf gibi de deli gibi de çözemedim 😬