Tatlican nnoktaa Evet tam gezme zamanıydı yavrum çok sıkıldı evde eşimde işsizlikten skldı.valla baba kız kavgalarından bezmiştim😀😀😀Tek ben memnundum halimden eşim ve kızım yanımda.😄Annemide gidip gördüm fındık bahçesnde işimiz vardı izin alıp
Tatlican nnoktaa Aa sevgilin değilmi sende bayağı durmuşsun. Ben 31 yaşımda görücü usulü ama sevip aşık olup evlendik .
nnoktaa Tatlican yok ya hu değildi 😂 Arkadaşımın eşiyle benim eşim iş arkadaşı. Onlar tanıştırdı bizi ekimde tanıştık görüştük mayısta da evlendik 😂 Rahattım kız ben bekarken 😂 evden işe işten eve. Gez eğlen 😂
denizalismom nnoktaa kanka bizde ekimde tanıştık temmuz da evlendik 😂 al bak bir ortak noktamız daha çıktı 🤣
Tatlican nnoktaa Evet bekarlık ta güzeldiya bende rahattım annemle ikimiz yaşıyorduk biz köyde büyüdük öyle gezip tozma yoktu ama halimden memnudum😄
nnoktaa denizalismom 21 ekim tanıştık 21 aralık aileler tanıştı 21 ocak isteme söz nişan hepsi bir arada 21 mayıs da evlendik 😂
denizalismom nnoktaa bizim 25 Ekim tanışma doğum Günümdü🙈 24 Aralık ben ailesiyle tanıştım 13 Şubat onlar geldi tanıştı . 19 Mart isteme söz nişan 😂 24 Temmuz da düğün 👰♀️ 😂
nnoktaa denizalismom aynen öyle. Nikah tarihi hariç diğer 21’ler denk geldi. Baktık hep 21 den gidiyoruz hadi tarihi de 21 e alalım dedik 😂
nnoktaa Tatlican benim ailem de emeklilik hayatı için şile’de yaşıyorlar. Yalnız kalıyodum. Kendi yağımda kavruluyodum 😂
Tatlican nnoktaa Evlilik zor geldımı peki Ben çabuk alıştım zorlanmadım Görümcem 40 yaşında evlendı çok zor alıştı
nnoktaa Tatlican yaş değil de tek başına olma sonrası zorladı. Mesela bazen birisiyle aynı evi paylaştığımı unutuyordum 😂 bi program yaparken ona sormayı unutuyodum. O kadar sene her işimi kendim halledince bi tuhaf gelmişti.