Tatlican nnoktaa Evet tam gezme zamanıydı yavrum çok sıkıldı evde eşimde işsizlikten skldı.valla baba kız kavgalarından bezmiştim😀😀😀Tek ben memnundum halimden eşim ve kızım yanımda.😄Annemide gidip gördüm fındık bahçesnde işimiz vardı izin alıp
Tatlican nnoktaa Aa sevgilin değilmi sende bayağı durmuşsun. Ben 31 yaşımda görücü usulü ama sevip aşık olup evlendik .
nnoktaa Tatlican yok ya hu değildi 😂 Arkadaşımın eşiyle benim eşim iş arkadaşı. Onlar tanıştırdı bizi ekimde tanıştık görüştük mayısta da evlendik 😂 Rahattım kız ben bekarken 😂 evden işe işten eve. Gez eğlen 😂
denizalismom nnoktaa kanka bizde ekimde tanıştık temmuz da evlendik 😂 al bak bir ortak noktamız daha çıktı 🤣
Tatlican nnoktaa Evet bekarlık ta güzeldiya bende rahattım annemle ikimiz yaşıyorduk biz köyde büyüdük öyle gezip tozma yoktu ama halimden memnudum😄
nnoktaa denizalismom 21 ekim tanıştık 21 aralık aileler tanıştı 21 ocak isteme söz nişan hepsi bir arada 21 mayıs da evlendik 😂
denizalismom nnoktaa bizim 25 Ekim tanışma doğum Günümdü🙈 24 Aralık ben ailesiyle tanıştım 13 Şubat onlar geldi tanıştı . 19 Mart isteme söz nişan 😂 24 Temmuz da düğün 👰♀️ 😂
nnoktaa denizalismom aynen öyle. Nikah tarihi hariç diğer 21’ler denk geldi. Baktık hep 21 den gidiyoruz hadi tarihi de 21 e alalım dedik 😂
nnoktaa Tatlican benim ailem de emeklilik hayatı için şile’de yaşıyorlar. Yalnız kalıyodum. Kendi yağımda kavruluyodum 😂
Tatlican nnoktaa Evlilik zor geldımı peki Ben çabuk alıştım zorlanmadım Görümcem 40 yaşında evlendı çok zor alıştı