Gokturkmom Elfgrn kanımıza giriyorsun yanına kolasız olmaz 🥲 bu sefer de vicdan azabı çekiyorum oğlum gazlanıyor
Elfgrn nnoktaa Adama derler o kadar yıl morluk yapmış kişi bunu yapıyorsa diğerleri ne etsin 🤣🤣 ah ah ağzı bozuk ve aklında dolaşan şeyin ağzından çıkaran biri olarak kendimi o kadar çok zor tutuyorum ki
Elfgrn Tatlican Bende öyle hemen yara çıkar ağzımda az çekmiyorum bu konuda ılayacak öyle yoksa hemen yaara
Tatlican Tubatgn Biz tatile gitmesekte cebeci denizi var oraya gidiyoruz sabah erkenden kimse yok güneş yeni doguyor biz kahvaltı yapıyoruz güzel oluyor
Tatlican denizalismom Hahahah ben gerçek hayatta da böyleyim eğer birşeyi kendim güzel buluyorsam. Yanımdaki yemek istemiyorsa ne olur tat çok güzel derim😀😀
denizalismom Ayy hızınıza yetişemiyorum genjjlerr çok hızlısınız. Sizden hızlısı mezardaaaa…😂🤣 ben yatıyorum sabah işler beni bekler . Size iyi onlaynlarr. Öptüm hepicinizii @nnoktaa @Gokturkmom @Feyzosumunannesi @ElisaMom_ @Meri-Mel @Elfgrn @Tatlican @Tubatgn @uykusuzanne__ @dayes 🌸💐🌺🌷🌹✨⭐️🌚
Elfgrn denizalismom higihihhihi ben yazana kadar 30 yorum geliyor her yorumda yenileniyor 😁😁 turboya bağladık
ElisaMom_ denizalismom hsbssj bende yazana kadar kaç yorum iniyor aşağı yukarı çıkıp bakana kadar kim ne yazdı kaçırıyorum 😂öpücük 🤭