Tubatgn ElisaMom_ Ne fiti bee 😂😂 78 kilo olmuşum ağlıyorum 🥲🥲 Yalnız, ben hayatımda hamilelik dışında hiç kilo almadım. Bu sebeple şu an ki bulunduğum kilo bana çok fazla geliyor. Birde garip yerlerim şişti 😂😂
Elfgrn ElisaMom_ Aminnnnnn bazı cinslere yaranılmiyor onlar tam sabır testisi ben azad oldum. Rabbim onlara sabır versin
ElisaMom_ Elfgrn saolsunlar haklarından iyi geliyor şimşeklilerimiz😂özgürsün bizdensin artık gördüklerinde unut gerçi zor olur 💝😂🙈
Meri-Mel nnoktaa Sonra gelip burada ağlarsın kocam beni dovduyyyyyy diye 😂😂😂😂😂 Ay replik gibi oldu buradaki konuşmalar
ElisaMom_ Elfgrn gerisi önemli değil zaten kafa dengi üç beş insan kendini belli ediyor diğerleride pek önemli değil🙄
Elfgrn Meri-Mel Ay gördüm ben onu ne güldürdü o yorum beni 🤣🤣 ay yorum başına para alınsa 15 binde mi kalırdı yorum sayısı
Meri-Mel Elfgrn Hayır sağlık postunda ciddi bişi idi kadın onu bırakıp bunu yazdı bir şok ufak çaplı kalp krizli sinir krizi sonra aman uğraşmaya değmez düşüncesi,zaten sonra herkesin beni desteklemesi ve final 😂👀😃
ElisaMom_ Tubatgn 78 mi hiç öyle durmuyorsunuzzzz🤭boyunuz uzun sanki kilonuz o yüzden mi belli etmiyor dedim ama,doğumdan sonra herkeste o oldu sanırım orantısız ve saçma sapan şişiyor bir yerler☺️
Elfgrn Tubatgn sen git 1.80 kusur ol sonra 78 oldum diye ağla vay anasını be ben olsam o boyda 78 e kurban olurum
Elfgrn Tatlican Aslında kendim yapmıyorum ama bazen aşağı inecek halim olmuyor bende mayasız tava ekmeği yapıyorum. 5 dakikada hamuru oluyor sıcak sıcakta serefsuz yediriyor kendini
Tatlican Elfgrn Evet sıcak çok yenir hep sen yapıyorsan yapma diyecektim. Annem de kendi yapıyor Ayy çokta seviyor ama sonrada moralı bozuluyor kilo aldı diye