Elfgrn Tatlican Bende de olmasa keşke işte bende ekmek olmayınca tava ekmeği yapıyorum şipşak olacak şekilde vay anam vay keşke benimde aram olmasa
Tatlican Elfgrn Yaa ekmeği kendinmi yapıyorsun. Taze ekmek çok yediriyor. Ben eşim ve anneme üzülüyorum çok ekmek yiyorlar yemek fazla değil ama ekmek fazla
ElisaMom_ Elfgrn harbi insan burdan kopamıyor bazen gereksiz vakit kaybı diyorum ama sonra içinde tanıştığım onca insanları sohbetim olan insanları heleki sizler gibi güler yüzlü eğlenceli insanlar olunca birazda olsa uygulama çekilir hale geliyor 😂
Elfgrn ElisaMom_ Çok doğru dedin artık şimşeğim yok ondan daha rahatım insanlarla konuşurken ve bir kitle var konuşsam da konuşmasam da bildiğim sevdiğim insanlar uzaktan dahi olsa tanıyor biliyor insan bir süre ayrı kalsa yine dönüyor buraya
Tatlican Meri-Mel Aaa tl hep resim dolu olunca normal gerçi ama ben inat edip buluyorum Eski tl albümlemişim ama bunda yapadm
ElisaMom_ denizalismom accuk bişey anlatın dedik üstü kapalı bile anlatmadiniz😂elif hanım anlattı hıh 😼😂