nnoktaa Bu bir yorum sayısı arttırma üstte kalma metnidir. Lütfen dikkate almayınız ajdkajjshs @Gokturkmom
nnoktaa Bu bir yorum sayısı arttırma üstte kalma metnidir. Lütfen dikkate almayınız ajdkajjshs @Gokturkmom
ElisaMom_ nnoktaa ya kıyamam kuzum,izin günlerin ne zaman,bayram tatili sizede mi 4 gün olucak yada tatillerin varmı
nnoktaa ElisaMom_ haftasonu tatil. Ben özel sektörde çalışıyorum. Pandemi sağolsun hibrit çalışmayı hayatımıza geçirdi. Bebek nedeniyle genel olarak evdeyim. Ama bazen ofise de gitmem gerekiyor. Aralıkta tamamen ofise döncem.
ElisaMom_ @denizalismom @nnoktaa @Gokturkmom Yaa kızlar sizi çok sevdim sohbetiniz çok güzel ama birbirimizi tanımıyoruz tanışmak isterim sizinle 🤭🤩
Gokturkmom ElisaMom_ 25 yaşındayım 5ay21günlük bir oğluşum var aslen amasyalıyım İzmir’de yaşıyorum 😂 normalde hemşireyim ama şuanda çalışmıyorum bebitoma bakıyorum
ElisaMom_ nnoktaa tanışak bacım🤭 Adım ceylan 25 yasindayim 3 yaşında kızım var birde gebişim biliyorsunuz🤭
nnoktaa ElisaMom_ ofise gideceğim vakit. Eşimin teyzesine bırakıyorum. Sağolsun yardımcı oluyor. Annemler Şilede yaşıyor. Kayınvalidemler izmirde. Dinlenmek mümkün değil. Sürekli koşturmaca halindeyim. 😩
denizalismom ElisaMom_ adım Sevda 27 yaşındayım Diyarbakır da yaşıyorum 14,5 aylık bir oğluşum var 😂😍