Gokturkmom ElisaMom_ 25 yaşındayım 5ay21günlük bir oğluşum var aslen amasyalıyım İzmir’de yaşıyorum 😂 normalde hemşireyim ama şuanda çalışmıyorum bebitoma bakıyorum
ElisaMom_ Gokturkmom yani bencede öğrenelim artık bu hafta tekrar gidicem gostermezse artık ağlarım 😂
ElisaMom_ Gokturkmom randevu alıp bayramdan önce gitmeyi düşünüyorum kuzum perinatoloji bölümünde bakiyorlar demi ben kızımda detayliya giremedim bilmiyorum
Gokturkmom ElisaMom_ evet perinatoloji bölümünden 🫠🙏🏻 yüzünüde görebilirsin en heyecan verici kısmı bu
ElisaMom_ Gokturkmom kuzum ben şimdi memleketteyim annemlerde, perinatoloji bölümüne direk randevu alamadım sanırım hastaneden önce muayene olmam lazım bende 13 hazirana randevu aldım şimdi beni yönlendirirler demi
gizememre ElisaMom_ kuzu önce kadın doğuma gidiyorsun yeşil alan açıyorlar perinatolojiye öyle randevu alabiliyorsun
Gokturkmom ElisaMom_ aynen canım bak duruma göre ayarlarsın 🫠 İzmir’de acayip yoğundu bu bölüm şimdiden bak istersen randevu durumuna
ElisaMom_ gizememre şehir Hastanesi’ne randevu aldım burda varmış perinatoloji burda önce kadın doğumda muayenee olup sonra senin dediğin gibi yeşil alan açacaklar demi kuzum
gizememre ElisaMom_ evet bebeğim söyle sen unutmasınlar açsınlar ama açtıktan sonra 24 saat sürebilir aktif olması hemen açılmayabilir
gizememre ElisaMom_ rica ederim kuzum ben de çok merak ediyorum cinsiyeti bu yıl kız yılı gibi tüm çevrem kız bebeğe hamile 🙈