denizalismom gizememre bende sözde temizlik yapacaktım hafta sonu rahat gezerim diye ama hiç halim kalmadı
denizalismom gizememre ben uyuyamadım ancak gel yemek yap ye topla çay koy . Çocuğu yatır ancak gelebildim 😟
gizememre denizalismom ben de uyutucam şimdi kızılcık şerbom var 😂 yarın temizlik yemek beklesin bizi 💃🏻💃🏻💃🏻
ElisaMom_ @uykusuzanne__ @barbiee_ @gizememre @denizalismom @nnoktaa @Tatlican @Gunes_12 Günooo bacılarr
uykusuzanne__ ElisaMom_ yeni uyandım ayılmak için bir banyo yapmak istiyorum hemen çocuklar uyanmadan sen nasılsın napıyorsun hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti öğrendin mi kaç haftalık oldun 🥰
ElisaMom_ uykusuzanne__ oh yap kuzum iyi gelir,bende uyandım kahvaltı hazırlıyoruz annemle,18 haftalık olduk canım daha öğrenemedim 10 gün sonraya randevu aldım bakalım 🤭😁çok şık tuvalete çıkma harici sorunum. Yok🤣
uykusuzanne__ ElisaMom_ oy maşallah büyümüş büyümüş kocaman olmuş sağlıkla gelsin 😂oh mis bende şimdi banyo yaptığım kahvemi içip hemen markete gideceğim eşim evde bugün ekmek yok gidip alıyım😂