nnoktaa uykusuzanne__ ay Allah kolaylık versin. Ben çok şükür bi ara fırsat bulup attım ocağa. Çok şükür bugünü de kurtardık 😂
gizememre nnoktaa sorma eve geldim beynim çatlıyordu ne planlarım vardı ama ben kızıma sarılıp uyudum
denizalismom gizememre bende sözde temizlik yapacaktım hafta sonu rahat gezerim diye ama hiç halim kalmadı
nnoktaa gizememre benim de migrenim var. Paroldan başka da içemiyorum. Öğlene kadar mide bulantısı baş ağrısıyla yattım. Çok şükür şimdi daha iyiyim. Ah canım istanbulun havası..
denizalismom gizememre ben uyuyamadım ancak gel yemek yap ye topla çay koy . Çocuğu yatır ancak gelebildim 😟
gizememre denizalismom ben de uyutucam şimdi kızılcık şerbom var 😂 yarın temizlik yemek beklesin bizi 💃🏻💃🏻💃🏻
ElisaMom_ @uykusuzanne__ @barbiee_ @gizememre @denizalismom @nnoktaa @Tatlican @Gunes_12 Günooo bacılarr
uykusuzanne__ ElisaMom_ yeni uyandım ayılmak için bir banyo yapmak istiyorum hemen çocuklar uyanmadan sen nasılsın napıyorsun hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti öğrendin mi kaç haftalık oldun 🥰