mamylatte myprincess1 tutmadı bebesinin çıkmak bilmeyen gazını çıkarıyor. 😂 Alttaki bebesini uyutmuş sosyal medyada takılıyor.
papatyam-34 mamylatte tutmadı daha yeni uyutmaya geçiyorum 😀 alttaki bütün işleri bitirmiş keyif kahvesi içiyor 😂
JollyBaby papatyam-34 Tutmadı pek işim yok bebeğimi uyutuyorum 🫠 Altta ki annenin bebevi 1 yasindan küçük
[silindi] kirmizibalikbeachte Tutmadı. Şu an kendisi ile kahve içiyoruz ✌🏻 Alttaki, bugün hiç yemek yapmak istemiyor.
mylifes_myrules Hazom evet çıktım 😂birazdan pazara da gidecem, alttaki eşi ile akşam yemeğine gidecek
bizdejantikizlardik mylifes_myrules Tutmadı Alttaki bebeğiyle oynarken bir yandan yemek yapmaya uğraşıyor
Mathilda_ sananedallama tuttu kime yetişecegimi şaşırdım artık Alttaki bebeğini öyle uykusuna yatırıp keyf yapıyor
Pirasalipuding Mathilda_ bi kısmı tuttu yatırdım ama temizlik yapıyorum 😬 Alttaki dışarı çıkmak için hazırlanıyor
haticess0 Pirasalipuding maalesef tutmadı bebeğimi uyutmaya hazırlıyorum :) alttaki makarna yemeyi seviyor