Fikk uykusuzanne__ Tutmadı çok güzel uyudum bu gün 🤣 alttaki annenin çok işi var telefonla oyalanıyor
Fikk uykusuzanne__ ay valla çok yorgundum 2 bebe de güzellik yaptı geçen gece yine uyandılar tabi ama yormadılar çok kaç gündür sayısızca uyandım bu gün uyudum iyi geldi kıpırdadıkça sallamayı açtım uyudu küçük 🤣 büyük de bir ara uyandı yanıma aldım flan atlattık
karayol Tuttu 🤣🤣🤣 alttaki anne şuan bebeğini emziriyor bir yandanda telefonuna HappyKids uygulamasında geziniyor
gokcenpera 1oglanannesi__ tutmadı bebişi uyuyor annesi cips kola yaptığı için vicdan azabı çekiyor ama azcık yiyip bırakacak 😂alttaki bebişi kucağında tek elle kahvaltısını yapıyor
Lumisare gokcenpera tutmadı bebişim anakucağında ben kahvaltı hazırlıyorum 😂 alttaki bebeğim neden durmadan mızırdanıyor diye düşünüyor 😂
nnoktaa bisenakillisinzaten tuttu düşünüyorum düşünmediğim bir anım yok 😂 Alttaki sabah çayını/kahvesini içmiş.
gdt bisenakillisinzaten tutmadı bebesi hasta onu doktora götürecek kocasını bekliyor çünkğ araba kocasında 😂 alttaki anne bebişini bi sonraki uyku saatine kadar oyalamaya çalışıyor perişan 😂
mamylatte myprincess1 tutmadı bebesinin çıkmak bilmeyen gazını çıkarıyor. 😂 Alttaki bebesini uyutmuş sosyal medyada takılıyor.