esraygt156 prenseskus benjm 2 bucuk aylık 170 im kılo 91 :( spor da dusunuyorum sesaryanlıyım ıns veririz sut ıcın cok yedık kılo veremedik oste
Feyzosumunannesi esraygt156 Buradan konuşabilirsiniz özel mesaj da atabilirsiniz fakat başka uygulamalar üzerinden (sosyal medya) grup çağrısı yapmak yasaktır annemiz.
123456777 esraygt156 işte aradığım post😂 18 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilosu gitti ama 4 kilosunu geri aldım emziriyorum diye yedikçe yedim fazlasıyla vermek istiyorum. Aslında grup gibi olsa ya da toplu uygulansa daha motive oluruz ve hızlı kilo verebiliriz . Bu şekilde fazla kilo alıp verenler fikir ve önerilere açığız lütfen🤩
tkut esraygt156 ben ilk doğumdan sonra emzirmeyi kesince aç karnına elma sirkeli su içtim ve Leslie yaptım 55 kilo olmuştum şimdi 2. Doğum yaptım 67 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum emziriyorum oğlum 2 aylık elma sirkesi zarar verir mi acaba süte bilgisi olan var mı
aslanbh esraygt156 bende varım bence rekor bende 25 kilo aldım bu halimle çok mutsuz ve depresyondayım diyet motivasyonumda yok 😓
adaal Elimde çerez tabağım ile yazılanları okumaya geldim 😂veremediğim 5 kg m kaldı, emziriyorum maalesef Sureklı yeme ıstegım var.5 aylık kızım.