Glcn_srgn23 Hayallerhayatolsa en guzelı bosverın dız saglıgınız ıcın zayıflayın kendı goruntunuz ıcın basaracaz inşallah 🙂
Hayallerhayatolsa Glcn_srgn23 ya yerim motivasyonunu yerim aşkım İnşllah kendim için yaparım dedim zaten Senin için bir gram vermem
Kontes0011 17:10 kabak 😋 Dip not: öğleden sonra iki kaşık salçalı makarna kaçamağım oldu. Bol su içerek günü bitirdim.
Glcn_srgn23 Kontes0011 maşallah bende bırazdan yıyecem kacamk hıc olmadı ılerleyen saatlerı bılemem tabı 🙈
Glcn_srgn23 Kontes0011 aynen orucmusum gıbı davranayım ben en ıyısı 🙈🙈kabaktan sogudum bugun bıttıde yarın napacam🙈
Glcn_srgn23 Kontes0011 sımdıde spor yaptım 30 dk lık yarın yapar mıyım kabagı bılmıyorum 🤣tartı bana bunun cevabını verecek🙈
Glcn_srgn23 Kontes0011 Leslıe bana sıkıcı gelıyor bu leslıden bırde daha etkılı bacak fılan daha fazla calısılıyor ama cok zevklı
Kontes0011 Glcn_srgn23 çok iyi 😍 bugün de devam. Ben vermedim gibi geldi motivasyonum gitmesin diye tartılmadım
Kontes0011 Günaydınnnn 🌺 Güne tarçınlı Türk kahvesi ile başladım ☕️ Bugünü de kolay bitirelim inşallah.