Kontes0011 Hayallerhayatolsa 🙈 bende göbek var ya spor yapsam aslında diyete de gerek yok da spor yok hayatımda
filtrekahvemm Kontes0011 sabahları aç karnına bir bardak sade Kefir içebilirsiniz göbek bölgesini inceltiyor zayıflamaya yardımcı oluyor bi deneyin isterseniz
Glcn_srgn23 Kontes0011 benımde filtrekahvemm gercekten mı benımde gobekten sıkayetcıyım sonra kahvaltı yapılacak mı
Glcn_srgn23 Hayallerhayatolsa kılom 57 ama gobegım yanlarım cıktı kızımdan sonra boyum kısa 1.54 dıe gozume batıyor cok kotu duryor ınsallah sende hayalıne kavusursun canım😍
filtrekahvemm Glcn_srgn23 yok sabah aç karnına içince zaten tok tutuyor zaten Kefir çok sağlıklı internetten bakabilirsiniz
Hayallerhayatolsa Glcn_srgn23 teşekkür ediyorum gerçekten mi ya kendimi çok cirkin görüyorum eşim abartıyor hep bak göbeğine deyip duruyo
Hayallerhayatolsa Glcn_srgn23 inat etmeyi bırakıp onu takmamaya başladım ben İnat dersem 55 kilo gram olmuyor kendimi biliyorum
Glcn_srgn23  Benım dıyetısyenımın verdıgı kabak detoksu
Glcn_srgn23 Hayallerhayatolsa en guzelı bosverın dız saglıgınız ıcın zayıflayın kendı goruntunuz ıcın basaracaz inşallah 🙂