nnoktaa YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU çok net hatırlıyorum arkadaşımla aldık hatta. Gereksiz pahalıydı içi boş yumurta. İçinde dandik bi oyuncak 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU nnoktaa ama o zamanlar lüks geliyordu tabi gerçi şuan bile diğer sürpriz yumurtalara göre hala lüks 😂
papatyagibi YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Babaannesi/anneannesi dedesi üniversite mezunu olanlar. Bu bana hala zengoluk gibi geliyor üzgünüm 😅
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU papatyagibi evet kesinlikle bu hala lüks ve zenginlik belirtisi olarak sayılabilir çünkü o zamanlar üniversite okumak gerçekten zormuş 😁
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Melodimm hahahah o zamanın ultra zenginlerinden tabi kesinlikle ve hep bir ayrıcalığı vardır o kızın 😁
Ogulluana YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 48 li monami pastel boya setim vardı 😀 Maymunlu LCW Rodi jean Süpermarketten alışveriş yapmak Sanal bebek sahibi olmak
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Ogulluana evet dediğim o 48 li pastel boya seti gerçekten sınıfın en zengini olabilirdi gözümüzde 😅 rodiyi şimdi hatırladım ablam hep ordan alır giyinirdi ve bana asla dokundurtmazdı o yokken üstüme denerdim aynada bakardım kendime gözümde canlandı koskoca mazi 🥲
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Mrskoc ayyy şuan bile üzüldüm o söyleminize demek ki zenginler yiyor 😁 kesinlikle o zaman pahalı gelen şeylerdi
Mrskoc YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU hala içimde kaldı o hüptrik mesela asla alıp yemem bazen oğlum ister zararlı o derim ama içimden de onu zenginler yiyor diye gülüyorum 😀
ataselbar Okulumun ilk günü beslenme çantam çalınmıştı içinde simit ayran ve suyum vardı Allah’ım ne ağlamıştım aç kalmıştım ve büyük birileri bisküvi yerken bana bıtane vermişlerdi onu yemiştim sadece şuan aklıma geldi postla alakası yok ama djajsjdhdbbd
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ataselbar ayy hepimiz maziye gittik siz böyle anlatınca aklıma benimde şey geldi ilk telefonumu liseye başladığımda almıştı annem ve ilk gün çalınmıştı ağla ağla içim dışıma çıkmıştı bide gidip çöpe atmış sonra yakalandı kimin olduğu çalma hastalığım var vs bi hastalığın adını söylemişti 🥲
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU goldengate o zamanın ultra zenginlik belirtileri bunlar gerçekten çekçekli çanta, suluk ve beslenme çantası ve arabayla okula bırakılmak nasıl hissettirdiğini tahmin edebiliyorum 😁
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Beraninannesii aaa pringles ve magnum hala lüks sayılabilir 😁 ama o dönem çok çok lükstü 1 tlye dondurma alır yerdik ve içinden bedavası çıkardı gidip tekrar tekrar alırdık magnum lüks gelirdi 😁
meltemmm21 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU annesi öğretmenle yakın olanlar veya annesi sınıfannesi olanlar olabilir
papatyagibi meltemmm21 Bunun derdi fena. Benimki ögretmenle kankiydi ve sınıf annesiydi. Ölüm gibiydi benim icin. Torpil falan yoktu etim ögretmeninmis kemigim annemin öyle diyordu.
meltemmm21 papatyagibi benim annemde öyleydi bir grup vardı asla yanımızda bişeyler konuşmazlardı anneme anlatıcağımı onunda öğretmene anlatacağını düşünürlerdi
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU nnoktaa evet olmaz mı 45-50 tl herhalde şuan 😅 arada eşim alıp geliyor bana çocukken çok yiyemediğim için acısını çıkarıyorum 🤪
Ogulluana YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU kiviyi unuttum bak taneyle alınırdı ben küçükken her eve girmezdi bilmezlerdi çünkü. Küçükken evimiz gecekonduydu balkonlu evler zengin işi gibiydi bizim için bir de dubleks ise ultra lüks gelirdi sonra lisedeyken babamgil ev aldı taşındık üçüncü kata bir süre aşağı bakamadık ya çok yüksek gelmişti 🥹
odlsk Kuran kursu dışında kursa gidenler, evinde piyanosu olanlar ve her yaz tatile gidip kids clup danslarını bilenler
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU odlsk o zaman evinde piyanosu olan kimse yoktu etrafımda bu ultra lüksmüş demek ki 😅 her yaz tatile gidenlere bende çok özenirdim bu arada tatil dönüşü herkese neler yaptığını sorardı öğretmen birde