YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bisenakillisinzaten aaa evet kesinlikle hep ayrı bir muamele görürlerdi 😁 sadece öğretmen değil genel olarak memur olan her çocuk ayrı muamele görürdü o zamanlar
izzy bisenakillisinzaten @YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ay benim annem öğretmendi hem de aynı okuldaydık bizim sınıfın derslerine de girerdi zengin görüntü mü verirdi bilmiyorum ama çok farklı bir durumdu 😂
biimiyomyardimet YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU belirti değil ama ben de şey vardı kremalı bisküvi yiyen çocukları fakir sanıyordum, muhtemelen de öyleydi aslında da ben çocuk aklımla neden öyle düşünüyordum onu bilmiyorum 😅😅
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU biimiyomyardimet ahahha buda olabilir kremalı bisküvi yerine biskrem yemekte zenginlik belirtisi olabilirdi 😁
nnoktaa YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ilk kinder sürprizi lisede yemiştim. Bence kesinlikle zenginlik belirtisi 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU nnoktaa ayy kesinlikle bende ilk ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile kesinlikle zenginlik belirtisi ahhaha 😁😁
forumgurmesi Çekçekli çantası olanlar, rotring uçlu kalem olanlar, herhangi bir müzik aleti çalabilenler, yüzme havuzuna aqua parka gidenler, Pringless yiyebilenler😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU forumgurmesi off hepsi o kadar doğru ki hele şu çekçekli çantası olanlar gözümde ultra zengindi. Okulun ilk günü verilen kitapların poşetleri yırtılırdı onları taşımaktan iflahım kururdu ve o sırada yanımdan geçen çekçek çantalı çocuk ve benim küçük emrah dolu bakışlarım hahahah 😁😁
nnoktaa YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU çok net hatırlıyorum arkadaşımla aldık hatta. Gereksiz pahalıydı içi boş yumurta. İçinde dandik bi oyuncak 😂
ada00 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU McDonald’s oyuncakları vardı hamburger yanında falan veriyorlardi onlar, LCW maymunlu poşetleri lüks gibi biseydi LCW alışveriş zaten 😅
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ada00 evet kesinlikle bana da ilk ablam almıştı mcdonald’s yanındaki oyuncaklardan ne kadar mutlu olmuştum kesinlikle o zamanlar zenginlik belirtisiydi 😁 lcw zaten o zaman zarası gibiydi
Melodimm YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Müdür torunu olmak Derste zayıf alsan bile aniden o notun yükselmesi Kantine giderken hep o hamburger ve vişne suyu Saçlarını üstden toplayan o kız bsnssbsn Yaramaz olsan bile sana kızan yok. Renkli boyalarla not almak😂😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Melodimm hahahah o zamanın ultra zenginlerinden tabi kesinlikle ve hep bir ayrıcalığı vardır o kızın 😁
meloskoduru Melodimm müdür torunuyum ve maalesef hiç güzel bir şey değildi😂 Dedem evinde bambaşka okulda bana karşı bambaşka bir adamdı bir keresinde okulda çok kötü düşmüştüm kafamı vurmuştum öğretmenlerim hemen müdüre haber verin ailesini arayın falan diye baya panik olmuşlardı, sonra Dedem(müdür) gelmişti bahçeye yanımıza tabi ortam kalabalık öğrenciler meraklı düşmüşüm bir şey oldu mu diye herkes başımda ama nasıl ağlıyorum ailesine haber verin hastaneye götürsünler gelip demişti gelene kadarda revire alın demişti çok kırılmıştım dede demiştim öğretmeninim ben Deden değilim burda demişti🥹 sonra revire yanıma gelip bana sarılmıştı öpmüştü ama orda o an çok kırılıp üzülmüştüm çokta ayrılacalık olmuyor 😂
Mrskoc YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU hüptrik 🤣🤣🤣 reklamlarda gördük babamı darladık gunlerce marketlerde aramıştık bulamayınca demek ki zenginler yiyor dedik Bir de dışarıda yemek yeme kültürü eskiden yoktu dışardan yiyenler zengindi
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Mrskoc ayyy şuan bile üzüldüm o söyleminize demek ki zenginler yiyor 😁 kesinlikle o zaman pahalı gelen şeylerdi
goldengate YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU tekerlekli okul cantam beslenme cantam sulugum vardi mavi renk,ve biskrem cok pahaliydi o donem ben her istedigimde alabiliyordum okula arabayla birakiliyordum ,fakir bir mahallede iyi sartlarda buyudugum icin zengin gorunuyordum cevremdekilere😂🤦♀️
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU goldengate o zamanın ultra zenginlik belirtileri bunlar gerçekten çekçekli çanta, suluk ve beslenme çantası ve arabayla okula bırakılmak nasıl hissettirdiğini tahmin edebiliyorum 😁
3oglanannesi goldengate şimdi cocuklari okula arabayla bırakıyorum anne biz kendimiz gidip gelmek istiyoruz diyorlar.arkadaslari kendisi gider gelirmiş.oglum kıymetini bilin özel arabayla bırakıyorum onlarin anneleri yolluyor kapıdan diyorum yok.deger bilinmiyor…
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Beraninannesii aaa pringles ve magnum hala lüks sayılabilir 😁 ama o dönem çok çok lükstü 1 tlye dondurma alır yerdik ve içinden bedavası çıkardı gidip tekrar tekrar alırdık magnum lüks gelirdi 😁
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU nnoktaa ama o zamanlar lüks geliyordu tabi gerçi şuan bile diğer sürpriz yumurtalara göre hala lüks 😂
papatyagibi YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Babaannesi/anneannesi dedesi üniversite mezunu olanlar. Bu bana hala zengoluk gibi geliyor üzgünüm 😅
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU papatyagibi evet kesinlikle bu hala lüks ve zenginlik belirtisi olarak sayılabilir çünkü o zamanlar üniversite okumak gerçekten zormuş 😁
Ogulluana YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 48 li monami pastel boya setim vardı 😀 Maymunlu LCW Rodi jean Süpermarketten alışveriş yapmak Sanal bebek sahibi olmak
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Ogulluana evet dediğim o 48 li pastel boya seti gerçekten sınıfın en zengini olabilirdi gözümüzde 😅 rodiyi şimdi hatırladım ablam hep ordan alır giyinirdi ve bana asla dokundurtmazdı o yokken üstüme denerdim aynada bakardım kendime gözümde canlandı koskoca mazi 🥲