kbr564 SeydaKara benim ilk hamileliğimdi ve o spiralden filanda anlamıyorum. Etrafımda öyle hamile olan kimse de yoktu bu şekilde de bir deneyimimde yok. Sadece yaşadıklarımdan bahsettim rica ederim ☺️
dogan3504 SeydaKara bu ara çoğu kadında var gecikme mevsimselde olabilir stres yaparsan dahada gecikir 1haftayi bekle gelmezse gene git doktora
SeydaKara dogan3504 anladım teşekkür ederim. Stres yapıyorum valla çünkü 3 tane çocuğum var bir tane daha doğuramam artık yaştan dolayı bağlama da yapmadılar. Spiral olmasına rağmen yine de dikkat ediyorduk inşallah mevsimseldir
SeydaKara dogan3504 dün erken gebelik testi yaptım basbaya negatif cıktı. Bugün sabah normal testlerden yaptım pozitif cıktı 😓😓😓
dogan3504 SeydaKara spiralin yerindeyse zaten mevsimseldir korkma canım yada ilaç falan ictiysen onlarda etkiler
SeydaKara dogan3504 yerinde çok şükür dün korkudan gittim kadın doğuma hemen yerinde herşey normal dedi
dogan3504 senahicret evet bende gördüm çok yaşayan var bu durumu pozitif çıkartıyor gidip kan veriyorlar negatif çıkıyor kanda negatif çıkıp testte pozitif çıkması imkansız beta HCG 50nin üstüne çıkınca idrarda pozitif çıkıyor diye biliyorum
senahicret dogan3504 bende o hayal kırıklığını yaşayanlardanım maalesef. Çok üzülmüştüm yanlış olunca. Pozitif çıkmıştı ama hamile değilmişim.
dogan3504 senahicret çok kötü bir durum insanların umutlariyla hayalleriyle oynuyorlar bu ara çok şikayet var ama
SeydaKara dogan3504 vercem yarın tekrar gidip inşallah gidebilirsem. Zaten şuanda da kanamam var bugün başladı tekrardan sanmıyorum pek ama