SeydaKara Ysmnyasmn benim dün olmam gerekiyordu. Geçenlerde de bulantı kusmam oldu falan derken şüpheye düştüm. Allahım inşallah size de nasip eder birgün 🙏
Elfgrn Ysmnyasmn üzülmenize gerek yok daha çok var. 11 günde belki yumurtlamaniz bile yeni olmuştur. O yüzden bekleyin. Gebelik belirtisi hemen ortaya çıkmaz yaşadıklarınız psikolojik muhtemelen
kbr564 SeydaKara gecikme yoktu adetimden bir hafta on gün önce kan verdiğimde çıkan değer 1.20ydi. Adet tarihinde ya da üç gün sonra kan verdiğimde 420,68 çıkmıştı.
SeydaKara kbr564 benim dün takvime göre adetimin ilk günüydü ama olmadım. Ayy inşallah olmaz benim öyle. Peki normal kaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik mıydı negatif çıkan
kbr564 SeydaKara erken gebelik testini de yaptım. Kan vermeden önce de kan verdikten sonrada ikisi de negatifti.
SeydaKara kbr564 yani hamile olma ihtimalim düşük de olsa var mı 😓 çok teşekkür ederim yazdığınız için
kbr564 SeydaKara benim ilk hamileliğimdi ve o spiralden filanda anlamıyorum. Etrafımda öyle hamile olan kimse de yoktu bu şekilde de bir deneyimimde yok. Sadece yaşadıklarımdan bahsettim rica ederim ☺️
dogan3504 SeydaKara bu ara çoğu kadında var gecikme mevsimselde olabilir stres yaparsan dahada gecikir 1haftayi bekle gelmezse gene git doktora
SeydaKara dogan3504 anladım teşekkür ederim. Stres yapıyorum valla çünkü 3 tane çocuğum var bir tane daha doğuramam artık yaştan dolayı bağlama da yapmadılar. Spiral olmasına rağmen yine de dikkat ediyorduk inşallah mevsimseldir
SeydaKara dogan3504 dün erken gebelik testi yaptım basbaya negatif cıktı. Bugün sabah normal testlerden yaptım pozitif cıktı 😓😓😓
dogan3504 SeydaKara spiralin yerindeyse zaten mevsimseldir korkma canım yada ilaç falan ictiysen onlarda etkiler
SeydaKara dogan3504 yerinde çok şükür dün korkudan gittim kadın doğuma hemen yerinde herşey normal dedi