Deryaa4319 Oglumask2019 benim sıkıntım eşim yanlış mı aldı diye düşünüyorum kutunun yanında 11 yaş filan diyor sizin nasıl Demir yazan yuvarlağın tepesinde +2 mi yazıyor
Deryaa4319 celileturk kutuda 11 yaş filan yazıyor mu sizde de bide Demir yazan kısmın tepesinde +2 eşim yanlış mı almış diye merak ettim interntte bazı kutuların üstünde bebek resmî var ama bizimkinde yok sizin kutu nasıl
seydaac Deryaa4319 kutu üzerinde 4-11yaş yazıyor evet ben de ilk kullandığımda tereddüt etmiştim. Hem doktora sordum tekrar hem de nutrigen e mesaj atmıştım. 6.aydan beri kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık.
Elmaliseker Deryaa4319 kutu suan yanimda degil ama icindeki demir orabi 12.5 mg olani verdi doktr bize oda cocuklr icin olanms bebeklr icin olani mini ferromixinms eczaci ol3 dmeisti .. biz cocuklr icin olani kullaniorz
Deryaa4319 Oglumask2019 bebek resmi yok işte benim de öyle ama gördün mü diğer kutularda var bebek resmî bunu anlamadım
Oglumask2019 Deryaa4319 valla sideferde de yoktu bebek resmi doktorumuz ek gıdaya başlayınca verebilirsin dedi uygun olmasa demezdi sanırım
Dorukusunannesi Deryaa4319 bizde kullanıyoruz 1 ay olmadı başlayalı henüz bakalım kan değerleri nebolucak peki bişey sorucam cnm eczanede pahalı bu nurigen intertte daha uygun nettem alınırmı ki bu tarz şeyler
Deryaa4319 Dorukusunannesi benim kan sayımı iyi çıktı arada veriyorum eşim eczaneden 69 almış internette de öyle aynı nerdeyse
Dorukusunannesi Deryaa4319 sürekli kullanıcakmısınız doktor ne kadar süre verdi 2 ay olucak kullanalı
seydaac Hemanjiomluminik Suyla olmuyor bildiğim kadarıyla. Ben yoğurt, meyve püresi yada meyve suyunun içine ekleyerek veriyorum.
seydaac Aysima1234 iştahına pek etkisi olmadı maalesef. İlk ek gıdaya başladığımızda çok iştahlı bir bebekti, 8 aylıkken 6.hastalık geçirdi ondan beri hep iştahsız. Şuan 2buçuk yaşında.