Deryaa4319 seydaac eşim almışta kutunun üstünde bebek çizimi yok internette araştırırken öyle kutular gördüm sizin nasıl bide ne kadar verdiniz neyle sevdi
Deryaa4319 Minikbal kutunun üstünde bebek yada çocuk çizimi var mı internette öyle kutular gördüm ama eşimin aldığı kutuda öyle çizim yok
seydaac Deryaa4319 internetten baktım da https://www.hepsiburada.com/nutrigen-ferromixin-30-sase-pm-HB00000ID8M7#reviews bizim paketi bu şrkildeydi bebek figürü yoktu hatırladım. Belki yeni üretimde falan kutu üzerindeki çizim değişmiştir.
Deryaa4319 seydaac demir +2 yazıyor değil mi eşim almışta acaba yanlış mı aldı ki dedim çünkü kutunun yanında 11 yaş filan yazıyor
Elmaliseker Deryaa4319 yeni basldk kan dgeri 9 diye gunde 2 sase kullaniorz doktrmz meyve puresyle kullanmamzi onerdi ..
Deryaa4319 Elmaliseker demir +2 yazıyor değil mi o yuvarlakta eşim yanlış mı aldı diye düşünüyorum çünkü 11 yaş filan yazıyor sizin kutuda öyle mi
celileturk Deryaa4319 ben kullandım kızıma 7 aylıkken başladım kızım 13 aylık suan hala kullanıyorum çokta memnunum. Kızım hasta olmadı hiç elhamdulillah herşeyi çok iyi öaşallah. Ben ferromixin den çok memnunum. Günde bir saşe mamasına koyuyorum
Deryaa4319 celileturk kutuda 11 yaş filan yazıyor mu sizde de bide Demir yazan kısmın tepesinde +2 eşim yanlış mı almış diye merak ettim interntte bazı kutuların üstünde bebek resmî var ama bizimkinde yok sizin kutu nasıl
Oglumask2019 Deryaa4319 bende sase formunu kullanıyorum sabahları kahvaltisina karıştırıp yediriyorum gayette memnunum kanımız sınırdaydı ek gıdaya başlayınca buna başladım aylarca sidefer kullandım pek etkisini görmedim ferro hemen düzeltti kanımızı
Deryaa4319 Oglumask2019 benim sıkıntım eşim yanlış mı aldı diye düşünüyorum kutunun yanında 11 yaş filan diyor sizin nasıl Demir yazan yuvarlağın tepesinde +2 mi yazıyor
seydaac Deryaa4319 kutu üzerinde 4-11yaş yazıyor evet ben de ilk kullandığımda tereddüt etmiştim. Hem doktora sordum tekrar hem de nutrigen e mesaj atmıştım. 6.aydan beri kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık.
Elmaliseker Deryaa4319 kutu suan yanimda degil ama icindeki demir orabi 12.5 mg olani verdi doktr bize oda cocuklr icin olanms bebeklr icin olani mini ferromixinms eczaci ol3 dmeisti .. biz cocuklr icin olani kullaniorz
Deryaa4319 Oglumask2019 bebek resmi yok işte benim de öyle ama gördün mü diğer kutularda var bebek resmî bunu anlamadım