flowerssss Noriye ben bir tane kullanırken geçmemişti anksiyetesi olan insanların 400 mg kullanması gerektiği bir doktorun videosunda görmüştüm doktorumda 2 tane kullan dedi o zaman tamamen geçti nerdeyse nadir oluyor
Noriye flowerssss tam doktor teşhis koymasada daha önce depresyonlu hallerden geçtim ve anksiyetemin olduğunu düşünüyorum hemen alıp başlamam lazım tsk ederim 🥰
flowerssss GkcnKn yok henüz o kıvamda değilim tam anlamıyla kurtulmak pek mümkün değil gibi ama işte anlık rahatlatıyor evde olduğum için şu dönem çok zorlanıyorum
GkcnKn flowerssss dışarda da aynı emin olun ben bilmiyorum nerden geldi bu sıkıntı düşünmeden beynimi bi boş bırakamıyorum ya
flowerssss GkcnKn illa öyledir de evde daha çok kendime sarıyorum iş yerinde arkadaş ortamı iyi geliyordu
Noriye flowerssss evet öyle yazıyor magnezyum eksikliği kas seyirmesi yapıyormuş çok Sagol şimdi evde bana bir ara saç dokulmesk için magnezyum verdiler ama 300 mg bende sabah akşam ondan içeyim diyorum sizce doğru mu çünkü var evde
Betbetbet Zynp0 benimde kalbim çarpıntı yapmaya baslayınca bagırsaklarım hareketleniyor ve nefesim daralıyor