hln81 elinde alfamino aptamil pregomin syneo ve bebelac bu urunlerden olan varsa yazarsa ucret karsiligi almak istyrm bebegim evolvia kullaniyor ama beslenme reddi var bunlari denemelik 1 tane almak istyrm ki hangisini severse ona gore rapor yazdiracagim
hln81 enfa pepti junior ariyordum evet ucretlide aldim zaten ama malesef bebegim yemedi 😢 cok tesekkur ederm cevabiniza cok incesnz 🌼🙏🏻
hln81 esra2024 evet anne sutu almiyor beslenmesi sirf mamayla bu nedenle biberonla besleniyor baska bisey mi yapmaliym ki 🤔
hln81 esra2024 beslenme reddi var o sekilde bile yediremiyoruz kaşıkla tamamen cikarir tadmlar yada vitamini kasıkla yapiyorum onu tamamen reddediyor
hln81 esra2024 malesef ek gidayida istemiyor elinede almiyor kaşıkla verilenide geri cikartiyor asla oyuncakla falan kanip agzini acmak acsada yutmaz aglar kusar cikartir
PrincessDuru Bende de aptamil var ama sanırım onu denemişsiniz. Tadı kötü olduğu için almıyorsa içine çok az üzüm pekmezi damlatıp deneyin. Diyetisyenim önerdi. Biberon reddiyse onu bende çözemedim
hln81 PrincessDuru evolvia yi pekmezle veriyirz aylarde ama oda zorla kavga gurultuyle 🤦🏼♀️ biberon olarak comotomo kullaniyordum dr brown denedm onu hic almadi zaten emzikte kullanmiyor artk baya careszm her beslenme iskence oluyor