hln81 esra2024 evet anne sutu almiyor beslenmesi sirf mamayla bu nedenle biberonla besleniyor baska bisey mi yapmaliym ki 🤔
hln81 esra2024 beslenme reddi var o sekilde bile yediremiyoruz kaşıkla tamamen cikarir tadmlar yada vitamini kasıkla yapiyorum onu tamamen reddediyor
hln81 esra2024 malesef ek gidayida istemiyor elinede almiyor kaşıkla verilenide geri cikartiyor asla oyuncakla falan kanip agzini acmak acsada yutmaz aglar kusar cikartir
PrincessDuru Bende de aptamil var ama sanırım onu denemişsiniz. Tadı kötü olduğu için almıyorsa içine çok az üzüm pekmezi damlatıp deneyin. Diyetisyenim önerdi. Biberon reddiyse onu bende çözemedim
hln81 PrincessDuru evolvia yi pekmezle veriyirz aylarde ama oda zorla kavga gurultuyle 🤦🏼♀️ biberon olarak comotomo kullaniyordum dr brown denedm onu hic almadi zaten emzikte kullanmiyor artk baya careszm her beslenme iskence oluyor
bozkannn hln81 evolvia rp 1 ve rp2 diye mama var rp1 0/6 ay rp2 0/6 sonrası Buda alerji maması özel alacağımız gibi raporda edilşyor doktor tarafından süt ve süt ürünleri vs alerjisi olan yavrular için
hln81 bozkannn evolvia zaten iclernde kotunn iyisi olarak yedigi ama ben diger mamalarida denemek icin yazdm cunku evolviayida savasarak yiyor resmen ama dogerlernde bi damla bile kabul etmedi
hln81 bozkannn bebegim kendisi asla cekmiyor comotomo silikon oldugu icin arkadan biz sıkıyoruz diger biberonlari denemedk o yuzden silikon olan bildgm 2 3 marka daha var ama benzer uclar zaten onlarda ayni mantkla
cevap hln81 canım doktorlarda numune oluyor bize drukuz o şekilde deneytirdi beğenmezse başka deneyelim dedi bi arastır istersen sor
hln81 cevap sormustm ama dontorumzda yoktu evolviayida kendim netten aldm ilk cunku doktor neocate yazdi israrla ki bebegm bir damla bile kabul etmedi sirf yesn doye pekmezi birakip seker koyup bile denedm icine careszlkten ama ne fayda