Hoptirililaylalaylaylilaylom ElisaMom_ Sıkma canını kötü bir durum yoktur 🤲 Hamileliğin tadını çıkar🥰Zaman akıyor biliyorsun 😁
ElisaMom_ Hoptirililaylalaylaylilaylom öyle yapmaya calisicam kuzum saol🥰bişey sorucam sen hamilelik boyunca aşı oldun mu bugün sağlık ocağına gittim gebelik takibi başlatmaya bana dediki yeni aşı geldi tetanoz beraber yanlış duymadiysa karma aşı vuruluyormus böyle biseydi sanırım sen oldun mu bana doktora danış istersen yine dedi de sen vuruldun mu merak ettim
Pirasalipuding nimetbatu sol üstteki üç çizgiye tıklayın orda resim yükle var oraya basın çıkan siteye fotoğraf yükleyin sonra altta kopyala var oraya basın sonra yoruma gelip yapıştırın biraz zahmetli
Hoptirililaylalaylaylilaylom ElisaMom_ yok ben bir defa tetanoz vuruldum. Hatta 9 Nisan gibi gel demişti, ben de 2.doz tetanoz vurucak sanmştm öyle hatırlıyor gibiyim. Bugün arayıp sordum yok aşın yok sadece son kontrol için gelcksn dedi. Yarın bir gün gidicem
Marfa_marfusha sezerckmom ben hiç şu patlıcanı közlemeyi beceremedim ya, ama senin bu yemek çok iştahlı deneyeceğim olursa oldu olmadı yinede yiyeceğiz😅
deryaren sezerckmom eveeet annem çok yapar biran görünce heyecan yaptım aha dedim benim memlekettenn😀
balkizimcicekkiz Pirasalipuding hindistan cevizli olan tatlının adı ne diye geçiyor öyle tatlıları seviyorum elinize sağlık