Hoptirililaylalaylaylilaylom ElisaMom_ 😄Yok bacım ondan değil, canımda çekmiyorduda, yeşillik vardı nerde kullanacağımı bilemedim, kısır bari yapimm dedim. Maydanoz olsun marul, taze soğan olsun sararıp gidiyo
deryaren sezerckmom eveeet annem çok yapar biran görünce heyecan yaptım aha dedim benim memlekettenn😀
ElisaMom_ Hoptirililaylalaylaylilaylom oh iyi yapmışsın valla afiyet bal olsun sonrasında bolca süt olsun 🤭☺️
uykusuzanne__ sezerckmom ben hiç çekmiyorum ya ama çiğ var dondurucuda istersen onun resimlerini atarım
Pirasalipuding sezerckmom geçen hafta arkadaşlarla buluştuk onlara yapmıştım Balıııık tendirde yide dün yaptım havalar ısınmadan değerlendireyim demiştim dolaptaki balıkları 🤩 Sizinkilerde enfess gözüküyor 😋
balkizimcicekkiz Pirasalipuding hindistan cevizli olan tatlının adı ne diye geçiyor öyle tatlıları seviyorum elinize sağlık
Pirasalipuding sezerckmom geçen hafta arkadaşlarla buluştuk onlara yapmıştım Balıııık tendirde yide dün yaptım havalar ısınmadan değerlendireyim demiştim dolaptaki balıkları 🤩 Sizinkilerde enfess gözüküyor 😋
ElisaMom_ Hoptirililaylalaylaylilaylom şükür iyi gidiyor kuzum sonuçlarımı almaya gittim bugün hepsi temizdi ama idrarda kan çıkmış kötü bişey değildir dedi ama kafam takıldı onun harici çok şükür güzel gidiyor🥰
sezerckmom nimetbatu profilde sağ üst köşede üç çizgi var resim yukleye baş resmini seç ve linki kopyala yapıştır yap
Pirasalipuding nimetbatu sol üstteki üç çizgiye tıklayın orda resim yükle var oraya basın çıkan siteye fotoğraf yükleyin sonra altta kopyala var oraya basın sonra yoruma gelip yapıştırın biraz zahmetli