gizememre ben bugün sağlıklı beslenmeye başladım diyetimin ilk günü diyebilirim .uzun zamandır başlayıp bırakan ve tatlıya çok düşkün birisi olarak bugün büyük adımı attım kendimce. Sabah kalktım büyük bardak su içerek güne başladım ki su içmeyi sevmem mecbur içtim. :) biraz bekledim öğlene doğru güzel bir kahvaltı tabağı hazırladım bir dilim tam buğday ekmeğine labne üstüne yarım avokado ezip sürdüm yanına 2 tane yağsız kızarmış yumurta biraz zeytin ve 1 dilim peynir açık şekersiz çay ile .inanın kendimi o kadar tok hissettim ki çok iyi geldi marketten ananas aldım şimdi içini dilimleyip kahvaltıya birer dilim getirecek kadar streçleyip kaldırdım kabuğunu iyice yokayıp kaynattım 2 lt suya soğusun yarına kadar bunu içip ödem atıcsm kızlar çok güzel bir yöntemmiş gülben ergenin uyguladığı tatilmiş kendisi son zamanlarda gayet fit zaten. Öğleden sonra yoğurt biraz muz idare edip akşam yemeğine basmati tavuk salata şeklinde günü kapatıcam en önemlisi bence akşam yemeği en geç 6 da itirip ertesi güne kadar açlık durumu yaşamak .benim ara ara yapıp bıraktığım bu diyeti ben bugün tekrar başladım ve çok kararlıyım hevesliyim. Letgodan ikinci el bir koşu bandı almıştım yepyeni onu ne zamandır eşim kullanıyor bende bugün başladım yarım saat yürüdüm kahvaltıdan önce p kadar iyi geldi kiii. Motivasyon olsun sizlere de diye yazdım üşenmeden:))