Dmt-01 evet gittim. Dil gelişimi ayına uygun, motor becerilerinin 3 yaşinda çocuk gibi olduğunu soylediler. Oyun odası gibi bir yerde teke tek vakit geçirdiler 1 saat. Sonrasında oğlum anne diye seslenince ben de gittim. Bı yarım saat falan da beraber durduk. Dikkatinin dağınık olduğunu söyledi evet ama bu aylarda gayet normal olduğunu söyledi. Hareketli evet ama hiperaktivite değil dedi. Göz teması kurmuş, işaret etmiş, dediği komutları uygulamis harfiyen. Bir sıkıntı görmediğini söyledi. Her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu, kimi çocuğun çekingen, kiminin aktif, kimininse umursamaz olduğunu söyledi. Mesela oğluma kırmızı arabayı masaya koy demiş. Oğlum o sıra legolarla ugrasiyormus. Beni duymadığını sandım fakat legolari kenara itip kırmızı arabayı masaya koydu, oyununa kaldığı yerden devam etti dedi. Kişisel olarak umursamaz davranıyor bence çünkü algısı, becerileri çok güzel dedi. Eğer ki bir sıkıntı olsa bir Info verirdi dedi. Yani gelişim böyle güzel seyrederken elbet bir yerde bir gerilik olurdu belli ederdi kendini dedi. İçim biraz olsun rahatladi. Önümüzdeki ay son psikiyatri randevumuz var ona da bir görünüp yolumuza böyle devam edicez