badesmommy barbiee_ ben emzirdiğim için aşırı çabuk şekerim düşüyor ve bu eüreçte benim de 5.7 olmuştu çok kasmıyorum aslına bakarsanız çünkü ne bulursam yiyorum paketli veya değil
badesmommy barbiee_ hayır cabım benimki de sınırda 5 lerde olması lazım normalde hiç bu kadar yükselmemişti ama dedim ya biliyorum beslenmem kötüleşti napıyım emziryırum ve şekerim düşünce sbue cubura dadanıyorum düzeltcem inşş
Ladyinfrance barbiee_ canım benim ki 7 çıkmıştı iğne ve ilaç kullanıyorum ve arada yükseliyor doktor sana bir şey demedi mi
Birbahargunu barbiee_ ay inanır mısınız randevuya gitmeyi unuttum çocuk ev yemek derken bir de misafir geldi aklimdan çıktı randevum inanamıyorum saat 5 i geçmiş tüh ya siz ne yaptınız acaba
barbiee_ Birbahargunu gittim ben sizde mutlaka gidin yarın. Valla doktorum bişey yok bunda ne var sanki dünyanın sonumu dedi hiç bir sıkıntı yapmaz dedi ama sen patates yeme pilav çok tüketme birde çikolatayı tüketme çok dedi 1 sene sonra gel bakalım dedi
Birbahargunu barbiee_ aaa rahat karşılamış beslenme kaynaklı o zaman çünkü ben de sürekli tatlı çikolata yiyorum. Pilavı basmatiden yapabilirsiniz o sağlıklı şekeri yukseltmiyor teşekkür ederim ben de ilk firsatta gideceğim yazarım postunuza
barbiee_ Birbahargunu aynen aynen normal dedi valla bilmiyorum. Sizde yazarsınız. Basmati alayım o zaman normal pilavı tüketme çok dedi