barbiee_ TulayGeriDon teşekkür ederim bende sürekli abur cubur yerim hele çikolata çok yiyorum. Et ve tavuk genelde tüketirim sebze asla ama ekmeği bıraktım bugünden itibaren
barbiee_ badesmommy feramat kullanıyorum. Önereceğiniz var mı başka kan hapı? Acaba çarpıntım da mı demir düşüklüğü ile alakalı? Nasıl besleneyim peki
badesmommy barbiee_ demir shotları var ferrumun direkt kafaya dikiyorsunuz çok etkili onlar olabilir yabi demir eksiklği acayip çarpıntı yapar belki hemoglobin de düşüktür sizde
TulayGeriDon barbiee_ abur cubur tamamen kes. Beyaz ekmek yok. Proteini öğünlerde yay. Öğlen sebze yiyorsan akşam et tüket Sadece birseye ağırlık verme. Geçmiş olsun canım
barbiee_ badesmommy onu alayım en iyisi afedersiniz bu kabız ve şişkinlik de yaptı. Çok mu düşük kanım peki
badesmommy barbiee_ ben emzirdiğim için aşırı çabuk şekerim düşüyor ve bu eüreçte benim de 5.7 olmuştu çok kasmıyorum aslına bakarsanız çünkü ne bulursam yiyorum paketli veya değil
badesmommy barbiee_ ben emzirdiğim için aşırı çabuk şekerim düşüyor ve bu eüreçte benim de 5.7 olmuştu çok kasmıyorum aslına bakarsanız çünkü ne bulursam yiyorum paketli veya değil
badesmommy barbiee_ hayır cabım benimki de sınırda 5 lerde olması lazım normalde hiç bu kadar yükselmemişti ama dedim ya biliyorum beslenmem kötüleşti napıyım emziryırum ve şekerim düşünce sbue cubura dadanıyorum düzeltcem inşş