Dogacelik metemom_ evet bazı ünlülere soruyorlar ya en çok parayı neye harcıyorsunuz diye, terapiye diye cevap veriyorlar😅boşuna değil
mhtpbyzgl53 leylali22 değişiyor benm aşırı bulabtı öğürme şişkinlik şikytlrrm wardı yemek yiyemiyordm üşüme titreme gidyorum serum takıp ilaç verip gönderiyorlar influenza ikaçları antibiyotkler mide koruyucular içnedgm şey klmadı tahliller hep temz çıkıyor en son özelde dahikiyeye gttm o psikologa yönlendrdi şikayetmi söyledm sırıyor önce sonra buda oluyormu zaten ilinin ehli bir doktordu hemen ilacımı verdi ilk kullandgm dozda rahatladım böyle nirşey yok yemk yiyebilmeyi o kdr özlemiştmki bide ramazan ayına demnk geldi çok sıkıntı çekmiştim
2_oglanannesi leylali22 çok farkı var online olunca tam insan terapi moduna giremiyor. Ablam psikolog mesela oda yüz yüze önerir hep
balmelinam leylali22 ankarada olsaydiniz devlet hastanesinde onerebilecegim mukemmel bir psikolog vardi 🌸
GkcnKn leylali22 tamam ben size öneride bulunurum birkaç kişi var, umarım bana da size de faydalı olur.. iletişime geçtikten sonra yazayım size de
bendenbirtanedahayok leylali22 4-5 ay önce 1.600 ama nakit olursa 1.300 e gidiyordum acil şifalar bende aynı dertten muzdariptim şuan biraz daha iyiyim sizinde geçer umarım
pera15 Merhaba ben klinik psikolog merve yıldızdan alıyorum. Online görüşüyoruz çok memnunum. Tavsiye ederim
pera15 Bir de terapi uzun soluklu bir şey, bir tedavi yöntemi ben terapistime hayranım bambaşka bir insan oluyorum Ahh kendime neler yapmışım aslında kimse bana bir şey yapmamış ben izin vermişim diyorum insan çok değişik bir şey ya
pera15 GkcnKn Merve yıldız numarasını paylaşabilirim isterseniz madalyon psikiyatri merkezinde çalışıyor iletişimi birebir kurabilirsiniz
2_oglanannesi Birde artık herkes iki aylık eğitim alıp adını psikolog yaptı. Gidiceğiniz kişinin eğitiminide çok iyi araştırın
Ayseee60 2024 de 1400 ben emdr tedavisi için gitmistim normal seans 200 idi 2025 de emdr 2000 seans 2500 oldu