leylali22 Kızlar merhaba psikolojik destek almaya karar verdim ama fiyatlar konusunda çok bilgim yok seçerken nelere dikkat etmeliyim ve fiyatlafından haberi olan var mı ortalama kaç ve online önerebilceginiz danışman var mı?
Dogacelik metemom_ valla ben 3 sene once seansi 1000e gitmistim. Simdi o 3 bin olmustur heralde. Hiwell en ucuzu bir de.
Rabiiul metemom_ aynısını eşim dedi ya 😆😆 evleneceğimiz zaman panik atak başladı psikoloğa gittik 4-5 sene önce 800 küsürdü size bu kadar verirsem daha çok paniğim gelir en iyisi ben daha gelmeyeyim dedi 😆😆
patlakprezervatif leylali22 armut diye bir uygulama var onu deneyin isterseniz. Yaşadığınız şehirdeki ücreti online seans var mı onu öğrenirsiniz
GkcnKn 1750 den başlıyor genelde, ben de devlete gidiyordum da özele geçeceğim kayıtlı olması resmiyette sıkıntı çıkarabilir diye tedirgin etti
2_oglanannesi Yaşadığım şehirde oğlum için alıyoruz bu ara biraz öfkeli diye. 2000 tl. Ama uygulama değilde yaşadığınız şehirde yüz yüze bi destek almanızı öneririm.
Dogacelik metemom_ evet bazı ünlülere soruyorlar ya en çok parayı neye harcıyorsunuz diye, terapiye diye cevap veriyorlar😅boşuna değil