cansu2600 krallice Burdan sadece bir arkadaş edindim görüşemedik hiç farklı şehirlerdeyiz ama sosyal medyamizi aldık ordanda konuşuyoruz benim 5.5 aylık onunda 1 aylık bebeklerimiz var çok konuşamıyoruz artık malum 😁
Meri-Mel krallice İkisi de benim aynı yaşadığım ilde Bilecik memleket de Bilecik canım arkadaşlar farklı illerde yaşıyor adana var konya var Azerbaycan var 😃☺️
Meri-Mel krallice Ay kız yok ne Diyarbakıri orda okudum iki yıl kaldım biliyorum da ben belkii milyon postta Bilecik yazdım resimler videolar attım Edebalimizi paylaştim falan 😃🙈
senaal krallice olmadı ama kafa yapısını düşüncelerini falan beğendiğim insanlar var olsun isterdim açıkçası 🥰
nnoktaa krallice hamileyken tanışıp karşılıklı kahve içtik. Kanka olduk. Doğurduk şimdi oğullarımız kanka oldu. Bi de yüzyüze görüşemediğim ballı lokumcuklarım var 💙💙💙
nnoktaa krallice hamileyken tanışıp karşılıklı kahve içtik. Kanka olduk. Doğurduk şimdi oğullarımız kanka oldu. Bi de yüzyüze görüşemediğim ballı lokumcuklarım var 💙💙💙
Mnli krallice evet biz görüştüğümüzde benimki 1 yaşında değildi onunki oyun alanında oynayabilecek kadar büyüktü heralde 2 ye yakın mesela aralarında 2 yaş olsa biri 4 biri 6 olsa yine oyun kurulur ama küçük yaşlarda olmuyor bu sene de o kreşe vermiş çocuğunu hiç denk getiremedik ama sosyal medyadan birbirimizden görüp fikir aldığımız şeyler oluyor gidilecek yerler mekanlar vs
mutlumami krallice ben forumda yeniyim ama oturduğum yere yakın çocukların da yaşı yakın olduktan sonra görüşülebilir bence :)
SiriusA krallice oldu, bir buçuk senedir arkadaşız. Ailecek de gidip geliyoruz. Onun da kızı var benim de. Araları 2,5 ay. Şu an pek anlaşamıyorlar (oyuncak kavgası🙈🤣). Ama anlaşmak zorundalar çünkü kardeş sayılır onlar 😇❤️