mirayozlem krallice evet burdan tanıştığım çok uzun süreler dertleştiğim çok tatlı bir arkadaşım var ☺️
Motherqueen_ krallice farkli sehirlerde oldugumuz icin henuz bulusmadik ama 7/24 konuştugum arkadaslarim var🌸
daenerystargaryen krallice Ahahaha evet. Çok dua etmiştim erkek annesi olsun da birbirimizin halinden anlayalım diye. 😁 İkimizin çocukları da hareketli ve yaramaz. Birbirimizi anlayabiliyoruz. 😁 Onun oğlu üç yaşında benim bebeğim 1 buçuk. Yaşlarımız da yakın.
caylavyu krallice Hem görüştüğüm hemdee yazıştığım birkaç kişi oldu evet bir sıkıntı yaşamadım çok şükür
cansu2600 krallice Burdan sadece bir arkadaş edindim görüşemedik hiç farklı şehirlerdeyiz ama sosyal medyamizi aldık ordanda konuşuyoruz benim 5.5 aylık onunda 1 aylık bebeklerimiz var çok konuşamıyoruz artık malum 😁
Meri-Mel krallice İkisi de benim aynı yaşadığım ilde Bilecik memleket de Bilecik canım arkadaşlar farklı illerde yaşıyor adana var konya var Azerbaycan var 😃☺️
Meri-Mel krallice Ay kız yok ne Diyarbakıri orda okudum iki yıl kaldım biliyorum da ben belkii milyon postta Bilecik yazdım resimler videolar attım Edebalimizi paylaştim falan 😃🙈