sebur kocafethiyee bebişin iyiliği için annesi o ilaç 🥹 iyi yapmışsın vermekle. Bizde yarın olucaz aşı. Benim kız da huzursuz olursa vericem parol şurup var evde
kocafethiyee sebur inşallah ya o an çok agliyor diye verdim sonra çok pişman oldum bizde calpol vardı açılalı 3 ay olmuştu doktor bugün yeniden yazdı etkisi gidiyormuş aklınızda olsun 3 ay olduysa yeniden yazdirin
sebur kocafethiyee ayy of ya kıyamam bebise🥹🥹🥹 bizde yarın olucaz inşallah hepimiz kolay atlatırız 😮💨
sebur kocafethiyee e bebekre satılıyor 30 40 tl falan. Ama belirli bi yaş sınırı var 1 -2 yaş gibi. Ama benim arkadaşım bebeğine kullanmış direk soğuk uygulamak zararlı bence. Buzdolabında duruyor oyle
kocafethiyee sebur neresine yapistiriliyor peki iyi birseyse bende aliyim ilaç vermekten iyidir belki
sebur kocafethiyee alın bölgesine yapıştırılıyor diye biliyorum. E bebek sitesinde açıklamada baya birseyler yazıyor okuyabilirsiniz. Bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama dikkat edjn🤗 https://www.e-bebek.com/stopever-ates-dusurucu-ve-agri-onleyici-bant-2-adet-mentolsuz-p-xyz-76105 e bebek linki
sebur kocafethiyee benim arkadaşım kullanıyor çocuğuna memnun olduğunu söylüyor ben hiç kullanmadım. Ateşi çıkınca soğuk soğuk yapıştırıyormuş alnına. Sıcak kafaya soğuk birsey yapıştırmak sağlıklı mı pek emin değilim 🫠
sevgiizzz sebur merhaba bu aşı da da banyo yapılıyor mu yoksa üçüncü ay asısı gibi yaptırmayın diyorlarmı