aysnrkc Keşke izlemeseydim, Allah belasını versin. İçim sıkıştı, nabzım azaldı. Kim bilir daha neler yaptı o yavruya o adam, Allahım düşünmek bile istemiyorum. Daha beterini yaşatsınlar ona inşallah
TulayGeriDon Aysunnkaya yavrum yazık gelmese ne olacak biliyor belki de. Mecbur gidiyor. Ah yavrum nasıl acı cekti. Kim bilir görmediğimiz ne acıları var
yakisiklinin_annesi TulayGeriDon gördükçe aklım almıyor bir kez izledim tekrar izleyemedim elleri bacakları kopsun
TulayGeriDon EsilaMiracAyazEren_Moms çok etkilendim gerçekten.. saatlerdir kalbim sıkışıyor. Ki normalde soğuk kanliyim ama böylesine yürek dayanmıyor
TulayGeriDon tospikannesi_ evet aile ve sosyal hizmetler de koruma da. Baba tutuklanmış. Videoyu çeken anne olarak o… tutuklanmamis. Birine içeride birine dışarıda aynısını yaparlar inşallah
tospikannesi_ TulayGeriDon videoda biri daha dikkatimi çekti sanki babanın arkasında bir bayan daha var uzanmış izliyor ben mi yanlış gördüm ya herşeyi geçtim sen doğurdun ya o çocuğu nasıl çektin o videoyu için cız etmedi mi hiç tanımadığım halde nefesim kesildi ah orda olsam gebertirdim nasıl ya nasıl bu yaşta bu acıları yaşadı suçu ne günahı ne melek ya o melek sesini çıkaramıyor tekrar pisliğin yanına gidiyor kalbim sıkıştı
alparslanaybars melike_027 evet yorumlarda suriyeli yazmışlar ya inşAllah adam yabancı diye salmazlar .
balkizimcicekkiz alparslanaybars salsalar da yaşatmazlar linç ederler kim barındırır böyle Bi pisliği mahallesinde
TulayGeriDon ikiprensannesi12 anne video çekmekle meşgul Arkada ki ne yapıyor hiç bilmiyorum. İnşallah engellidir bu yüzden engel olmuyordur diye dua ettim. Aynı şekilde eziyet içinde gebersinler İnşallah
TulayGeriDon alparslanaybars onu hiç bilmiyorum. İnşallah yatalaktir engellidir bu yüzden müdahale etmiyordur
sevgiseli2021 alparslanaybars arkadaki sonlara doğru sanki videoyu çeken kişiye işaret ediyor , hani çek devam et gibisinden ben öyle anladım
yavrukurt_ TulayGeriDon inanamıyorum Allah belwsını versin insan kılıklı şeytan, yavruya kalkan eli taş olsun pislik köpek. Nasıl yüreğim parçalandı nasıl allahım. Biz tırnaklarını keserken bile acımasın diye neler yapıyoruz pislik insan müsvettesi kücück yavruya neler yapmış ve sadece bir kısmını gördük🤦🏻♀️
TulayGeriDon yavrukurt_ aynen öyle Bu görünen kısmı. Kim bilir görmediğimiz bilmediğimiz ne acıları var o yavrucugun
melike_027 yavrukurt_ muhtemelen bunun daha devamı vardır belki yenidoğan iken de yapmıştır yüz ifadesine bakılırsa bundan zevk alıyor gibi. Sanırım kadınları da korkutmuş ki sesleri çıkmıyor allahtan video çekmeyi akıl etmiş biri
yavrukurt_ TulayGeriDon inanamıyorum Allah belwsını versin insan kılıklı şeytan, yavruya kalkan eli taş olsun pislik adi herif . Nasıl yüreğim parçalandı nasıl allahım. Biz yavrularımızın tırnaklarını keserken bile acımasın diye neler yapıyoruz pislik insan müsvettesi kücück yavruya neler yapmış ve sadece bir kısmını gördük🤦🏻♀️
ikiprensannesi12 TulayGeriDon ya ağlamaktan sesı ckmadı yavrumun kafayı yiyecem gözümün önünden gtmyr bu nasıl bsydı neydı ben ızledım korkarak gıdıyor oturuyor bıde 😭😭😭