Cennetmahallesipembe TulayGeriDon tek kelime Türkçe konuşmuyor. Kahpe karı doğurduğu inşallah hapiste herkesin karısı olur da evire çevire saplarlar.
Aysunnkaya TulayGeriDon saçını tuttuğu an bıraktım izlemeyi Allah ellerine ayaklarına dert versin kopsun canım nası gidiyor öyle masum masum çekenin eline de Allah dert versin
ssssemaa TulayGeriDon bu sadece sosyal medyaya yansıyan 😔duymadığımız görmediğiniz ne şiddetler ne istismarlar neler yaşanıyor kim bilir bu iğrenç dünyada. Rabbim evlatlarımızı bütün çocukları korusun çok üzgünüm 😔
TulayGeriDon ssssemaa amin. Çocuklara kadınlara hayvanlara el uzatmasinlar. Kendilerini parcalasinlar. Acı içinde kivransinlar biri dönüp bakmasın
Ayseee60 Okuyunca merak ettim izleyim dedim keşke izlemeseydim çeken kim nasıl müsade ediyor, Allahım çocuk bide gidip ona sığınıyor çok acı of
temizlikperisi TulayGeriDon vala Dünya’nın sonu nereye gidiyor her yer merhametsiz, vicdansız kaynıyor 😓
EsilaMiracAyazEren_Moms TulayGeriDon Allah ıslah etsin. Böylelerine hayvan da denmez hayvana hakaret olur. 😡😡😡
EsilaMiracAyazEren_Moms TulayGeriDon valla merak ettim aslında ama açıp izleyemem yüreğim el vermez, bi ara bitaneye denk geldim de 3 gün uyku uyuyamadım. Bebenin sesi kulaklarımdan gitmedi. Allah masum olan her canlıyı, bütün cani pisliklerden muhafaza eylesin 🤲
TulayGeriDon EsilaMiracAyazEren_Moms çok etkilendim gerçekten.. saatlerdir kalbim sıkışıyor. Ki normalde soğuk kanliyim ama böylesine yürek dayanmıyor
tospikannesi_ TulayGeriDon devamını izleyemedim yarıda çıktım hemen yüreğim kaldırmadı içim yandı. Çocuğun durumu nasıl peki korkuyorum sormaya ama yaşıyor mu ahhh yavrum elleri kırılsın Allah’m girdiği hapiste inim inim inlet anası ağlasın ağrıdan ölüp ölüp dirilsin ama ölmesin
TulayGeriDon tospikannesi_ evet aile ve sosyal hizmetler de koruma da. Baba tutuklanmış. Videoyu çeken anne olarak o… tutuklanmamis. Birine içeride birine dışarıda aynısını yaparlar inşallah
ikiprensannesi12 TulayGeriDon akşam akşam bu postu gördüm ve gıdıp vıdepyu ızledım rabbım o adamı ezıyet cektıre cektıre gebertsın yemınle suan ağlıyorum ınsanlık ne hale gelmiş yha arkadakı salak niye ızlıyor vıdeoya çeken niye müdahale etmyr yhaaa
TulayGeriDon ikiprensannesi12 anne video çekmekle meşgul Arkada ki ne yapıyor hiç bilmiyorum. İnşallah engellidir bu yüzden engel olmuyordur diye dua ettim. Aynı şekilde eziyet içinde gebersinler İnşallah
TulayGeriDon zeyneppce çocuğum oyuncağını oynarken bir yerine vurduğunda acı çekiyor diye benimde canım acıyor. O anne nasıl göz yumdu. Nasıl anne bu ya. Aklım almıyor
TulayGeriDon daenerystargaryen videoyu çeken annenin de bunu yapan babanın da göz yuman digerlerininde Allah bin türlü belasını versin
TulayGeriDon guzelg videoyu çeken anneyi tutuklamamislar galiba. İnşallah birine içeride birine dışarıda daha fazlasını yaparlar