kuzeyyy07 ebru060 bende antalyadayım ve çok fazla sütüm vardı. Bende vermek isterdim. Çok geçmiş olsun
ebru060 kuzeyyy07 Antalya da kuzenim var sizden teslim alıp bana gönderebilir lütfen yardımcı olur musunuz hemen gelip alırlar
ebru060 kuzeyyy07 merhaba Antalya dan olduğunuzu söylediniz vermek istermisiniz kuzenlerim gelip alacaklar
bagdatcesur kocafethiyee bende :( benim sütüm de gitti emziremedim çok üzüldüm Sağsağlim büyütelim inşallah
dayes @ebru060 sevgili annemiz forum kuralları gereği kişisel bilgi paylaşımı (numara vb) yapmak yasaktır. Uygulamamız üzerinden özel mesaj kısmını kullanabilirsiniz. 🌸
kocafethiyee dayes birsey sorabilirmiyim benim mesajlarımı kim neden siliyor gecengunde silindi nedenini merak ediyorum
betonarme ebru060 çok geçmiş olsun Allah şifa versin . Kimden süt alırsanız not alın Türkiye küçük yer ilerde evlenmek isterse sorun yaşamasın . Tekrardan geçmiş oldu
D_deniz ebru060 geçmiş olsun. Her annenin sütü bebeğine özeldir bebeğinin eksikliği ya da fazlalığına karşı süt üretir. Doktorlar en iyi gelecek mamayı yazmalı hatta reçete şeklinde bile yazılan mamalar oluyor.