ebru060 komik evet yakınmışız ama sürekli emzirmek için git gel olmaz çok sağolun ince düşünceniz için teşekkür ederim 🙏
crybaby ebru060 benim kızım sık emiyor ama çıktığı kadar sağıp verebilirim miktar fark etmez derseniz
babyisleeping mrsfly doktorların yönlendirdiği bebeğin kendi annesinin sütüdür hanımefendi! Ben bildiklerimi yazdım kadına seni ilgilendiren bir durum yok
mrsfly babyisleeping ya ne anlatıyorsunuz zaten anne sütü olsa mama verilmez doktor mama vermeyin anne sütü olsun dediğine göre süt takviyesi bulun diyor. Bi senin aklın var. Aklını da al da git de kadının postunu terörize etme daha fazla.
babyisleeping ebru060 size bir şey dediğim yok diğer hanımefendiye cevap verdim beni etiketlediği için.
ebru060 aselkussum çok teşekkür ederim ince düşünceniz için ama doktorumuz sigara içen olmasın diye uyardı sagolun 🙏
aselkussum ebru060 rica ederim keşke dediğim gibi içmemiş olsam kendi çocuğum içinde sknti ama malesef bağımlılık:( zaten icmiyo bı kaç gündür diğerler biriktirdikelrimle birlikte gonderirdim rabbim şifa versin bian önce
kuzeyyy07 ebru060 bende antalyadayım ve çok fazla sütüm vardı. Bende vermek isterdim. Çok geçmiş olsun
ebru060 kuzeyyy07 Antalya da kuzenim var sizden teslim alıp bana gönderebilir lütfen yardımcı olur musunuz hemen gelip alırlar
ebru060 kuzeyyy07 merhaba Antalya dan olduğunuzu söylediniz vermek istermisiniz kuzenlerim gelip alacaklar
bagdatcesur kocafethiyee bende :( benim sütüm de gitti emziremedim çok üzüldüm Sağsağlim büyütelim inşallah
dayes @ebru060 sevgili annemiz forum kuralları gereği kişisel bilgi paylaşımı (numara vb) yapmak yasaktır. Uygulamamız üzerinden özel mesaj kısmını kullanabilirsiniz. 🌸
kocafethiyee dayes birsey sorabilirmiyim benim mesajlarımı kim neden siliyor gecengunde silindi nedenini merak ediyorum