Gkce_gk Saniye dikişlerin geçmesi lazımmış kullanmak için.. Owli hemen kullanmaya başladım gerçi ben 1 hafta sonra kullanmaya başladım onunda çok etkisi oldu.. hamileliğim boyunca 13 kg aldım 8 kg gitti 11 günlük anneym☺️ 4 gündürde korseyi kullanıyorum
Saniye deletedmom1101 hadi yaaa süper çok sevindim canım ama ben sezeryanım bi arkadaş sezeryanlılar 2 3 ay sonra kullanabilir yazmış bilemedim
deletedmom1101 Saniye doktora danışmadan kullanılmaması gerekiyor bence bende doktor kontrolünden başladım 😌
Sibelll Saniye ben kullandım 10cm inceldim.3 kopçeye girdim içine giremezken şimdi kullandığım korsenin bir küçük bedenini sipariş verdim.
deletedmom1101 cokcocuklu zaten Doğumdan hemen sonra aldığımı kendi aileme verdim zayıflayınca aldığımı da hala kullanıyorum tamam zayıfladım diye bırakmadım ama daha incelirsem ever satabilirim 😌
cokcocuklu deletedmom1101 53 kilo olmuşsunuz daha incelmeyin siz 🙈saka diyorum tabi sonradan okudum hala kullandığınızı.siz doğumdan 3 gün sonra kullanmaya basladm yazmışsınız ben doğum yapalı 2 ay oldu bu süreçte korse kullandm ama belim hic incelmedi göbek duruyor simdi yumana alsam faydasi olurmu sizce birde emzirdigim icin diyet yapamıyorum 🤔
deletedmom1101 cokcocuklu şimdi kullanmamın sebebi incelmek değilde bazen boğazımı tutamıyorum tatlıyı kaçırabiliyorum verdiğim emek boşa gitmesin diye kullanıyorum burdan biri İnstagram hesabımdan kilonu vermişsin işte yaptığın şımarıklık yazmış öyle anlaşılmasın diye açıklam yapmak istedim 😌 benim Doğum yaptıgım 5 ay oldu bu süre içinde hiç hiç diyet yapmadım sadece dengeli besledim 2 ay kadar az bir süre yüzdüm spor yaptım şuan onları da yapmıyorum sadece ev içinde hiç oturmuyorum evimizde yardımcılar Yok maalesef mesela ütü yapıyorsam oğlumu yanıma alıyorum bi süre sonra sıkılıp ağlıyo o zaman müzik açıp oynuyorum (malum onlar için şekilden çekile giriyoruz 🙈) yemek yapıyorken izlesin diye oynuyorum sürekli hareket halindeyim yani Berna hanım 😌😌
deletedmom1101 [bilinmeyen] ben emzirdiğini dönem almıştım o yüzden askılı modelin zor olacağını düşündüm askısız aldım 😌 bi de zaten sırt yağlarım yoktu Askılı model sırt yağları olanlar için öneriliyor ama onun faydası var mı bilemiyorum ben kullandığım modeli ve taytını biliyorum sadece 😌😌
cokcocuklu deletedmom1101 asla şımarıklık olarak düşünmüyorum eskiden 49 kilo olup simdi 66 kiloda kalmak cok dokunuyor bana 😞 peki düzenli beslenmeden kastınız nedir ben her bulduğumu yiyorum galiba 🙄🙄
Thesra cokcocuklu Valla bende emziriyodun ama kilo vermek istiyosan mecbur durman gerekiyor malesef🤭🤭
deletedmom1101 Esracim hayır normal klasik model korsesini kullandım emziren bayanlara askılı modelde sorun yaşadıklarını okuduğum için tercih etmemiştim Esra hanım 😌
Annesibebisi Gkce_gk Ben de owli aldım ilk zamanlar güzeldi ilk bir hafta sonra korse kendinden geçti. Üst kısmımı toplamiyor takınca katlanıyor. Hiç memnun kalmadım ben
Esracim deletedmom1101 ya benim doktor korse takarsan yürümek daha dik olur dedi. Askisiz olanlar da bele destek veriyor mu acaba.