deletedmom1101 Eminetavsan Emine hanım ben o kadar çok korse değiştirdim ki ilk aldığım yamunaydı sonra farklı bişey gördüm bunu da deneyim dedim farklı bişey gördüm bi de buna bakayım dedim yine bana aynı paraya geldi şimdi daha öncede dediğim gibi korse takıp çikolata yerseniz işe yaramaz ama biraz dengeli beslenip biraz spor yapıp korsenizi düzenli takarsanız çok faydasını göreceğinizi düşüyorum ben 💕😊😊🙏
Durdudilerrr deletedmom1101 ne kadar takılı kaldi gün içerisinde ben de aldm ama çok duramıyorum içinde 4 saat max emzirirken de zorlanıyorum çıkarıp geri takiorm
deletedmom1101 Durdudilerrr ben sabah takıyorum akşam pijamalarımı giyene kadar takılı tutuyorum 😌 emzirirken önce bir kaç koçpa açarsanız rahat olabilir ben hiç öyle bişey yaşamadım tabi sadece bir fikir 💡💕
Melegmanjel deletedmom1101 normal dogumu yaptınız sezeryanmı? Herhangı bı dıyet uyguladınıZmı sadece korseylemi bu kadar düz bı karına sahıp oldunuz
deletedmom1101 Melegmanjel melek hanım sezeryanla Doğum yaptım 😌 diyet yapmadım sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ettim yağdan tatlıdan uzak durdum sebze bol yedim tatlı ihtiyacımı kuru meyve ve hurma ile bastırdım 😌😌💕
deletedmom1101 Durdudilerrr teninize değil de önce pamuklu bir atlet giyin üstüne korse giyin belki daha rahat edersiniz ve daha etki gösteriyor incelme konusunda 😌
Gkce_gk Saniye dikişlerin geçmesi lazımmış kullanmak için.. Owli hemen kullanmaya başladım gerçi ben 1 hafta sonra kullanmaya başladım onunda çok etkisi oldu.. hamileliğim boyunca 13 kg aldım 8 kg gitti 11 günlük anneym☺️ 4 gündürde korseyi kullanıyorum
Saniye deletedmom1101 hadi yaaa süper çok sevindim canım ama ben sezeryanım bi arkadaş sezeryanlılar 2 3 ay sonra kullanabilir yazmış bilemedim
deletedmom1101 Saniye doktora danışmadan kullanılmaması gerekiyor bence bende doktor kontrolünden başladım 😌
Sibelll Saniye ben kullandım 10cm inceldim.3 kopçeye girdim içine giremezken şimdi kullandığım korsenin bir küçük bedenini sipariş verdim.
deletedmom1101 cokcocuklu zaten Doğumdan hemen sonra aldığımı kendi aileme verdim zayıflayınca aldığımı da hala kullanıyorum tamam zayıfladım diye bırakmadım ama daha incelirsem ever satabilirim 😌
cokcocuklu deletedmom1101 53 kilo olmuşsunuz daha incelmeyin siz 🙈saka diyorum tabi sonradan okudum hala kullandığınızı.siz doğumdan 3 gün sonra kullanmaya basladm yazmışsınız ben doğum yapalı 2 ay oldu bu süreçte korse kullandm ama belim hic incelmedi göbek duruyor simdi yumana alsam faydasi olurmu sizce birde emzirdigim icin diyet yapamıyorum 🤔
deletedmom1101 cokcocuklu şimdi kullanmamın sebebi incelmek değilde bazen boğazımı tutamıyorum tatlıyı kaçırabiliyorum verdiğim emek boşa gitmesin diye kullanıyorum burdan biri İnstagram hesabımdan kilonu vermişsin işte yaptığın şımarıklık yazmış öyle anlaşılmasın diye açıklam yapmak istedim 😌 benim Doğum yaptıgım 5 ay oldu bu süre içinde hiç hiç diyet yapmadım sadece dengeli besledim 2 ay kadar az bir süre yüzdüm spor yaptım şuan onları da yapmıyorum sadece ev içinde hiç oturmuyorum evimizde yardımcılar Yok maalesef mesela ütü yapıyorsam oğlumu yanıma alıyorum bi süre sonra sıkılıp ağlıyo o zaman müzik açıp oynuyorum (malum onlar için şekilden çekile giriyoruz 🙈) yemek yapıyorken izlesin diye oynuyorum sürekli hareket halindeyim yani Berna hanım 😌😌