LezizeNine frambuazlikek trendyolda buna benzer birkaç tane var biri 3 bine yakın diğerleri bin tl üstü birebir aynısını bulman zor gibi
kayrasaf @"frambuazlikek frambuazlikek ben trendyolda bitane buldum ama buraya yükleyemiyorum nasıl yuklicem fotoyu?
frambuazlikek kayrasaf kız trendyolda nerde var linki kopyala buraya yapıştır bırak resmi Allah aşkına çabuk çabuk 😂
LezizeNine Mariamercedes al al 😂 benim kızım yok inşallah olur da evi bebekle doldururum şu an arabalarla dolu maalesef 🤣
frambuazlikek LezizeNine inşallah bacııım inşallah bana şu bebeği bulalım da sonra sana araba alırız daha çok dolsun 😂😂
Mariamercedes frambuazlikek 2 tane var aynı kişi :) Yollarsa dolaptan alırsınız zaten farklı ürün gelirse de iade
LezizeNine frambuazlikek Allah seni napmasın 🤣🤣🤣 kız illallâh geldi arabalardan toplaması da ayrı eziyet yok bacım ben de 2 oğlan var ben zor baş ediyorum oyuncaklarla çocuklarla sana bebeği bulalım da bana araba alma fikrini yok et zihninden 🤣🤣🤣
alpmomssss frambuazlikek çok çirkin bir bebek ya 😂😂 daha güzellerini alsanız mutlu olup unutmaz mı minikkkkk 🐣