frambuazlikek Yeğenime bu bebeği arıyorum onun vardı bozuldu attılar, hiç bir yerde satış vs yok ikinci el her yere baktım bulamadım. Yeğenime bunu alma hevesim var eminim bulsam mutluluktan ağlar o derece yakında doğum günü elinde olupta satmak isteyen var mı?
morsevenanne9 frambuazlikek normal bildiğimiz sitelerde yok ama yabancı sitelerde var araştırınca cikti ama ne kadar güvenilirdir bilemem
Mariamercedes frambuazlikek ay buldum sanırım ama görseldekini satıyor belki diğerini de satar :) Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1706557931
selenaydemir frambuazlikek buna çok benzer cicciobello çok hastayım oyuncak bebek var görsel eklemeyi bilmiyorum internetten aratırsan belki işine yarar
frambuazlikek papulikkk hepsini yaptım yok ya o kadar heveslendim ki bulup alacağım diye ablam söylemiştim o da yeğenime söylemiş ağzından kaçmış bi çare buraya yazdım
papulikkk frambuazlikek baby alive sitesine baktım bir sürü çeşit var ama bunu göremedim :( bi detaylı bi daha bakın belki çıkar
frambuazlikek papulikkk Ahh çok teşekkür ederim zahmet etmişsiniz 💖💖 bebek 2017 üretimli artık üretilmiyor ancak 2. El bulabilirim
LezizeNine frambuazlikek trendyolda buna benzer birkaç tane var biri 3 bine yakın diğerleri bin tl üstü birebir aynısını bulman zor gibi
kayrasaf @"frambuazlikek frambuazlikek ben trendyolda bitane buldum ama buraya yükleyemiyorum nasıl yuklicem fotoyu?
frambuazlikek kayrasaf kız trendyolda nerde var linki kopyala buraya yapıştır bırak resmi Allah aşkına çabuk çabuk 😂
LezizeNine Mariamercedes al al 😂 benim kızım yok inşallah olur da evi bebekle doldururum şu an arabalarla dolu maalesef 🤣