NariNariKiminYari goldengate şuanlık düşünce olarak kaldığı için hiç araştırmadık. Her türlü burdan daha avantajlıdır. Kayınpederimin müşterisi dubaide yaşıyor. Ondan bilgi alabilirsem döneyim sana da 💘
papatyagibi goldengate Banada mantıklı geliyor ama bir yandanda korkutmuyor degil 🫠 Bizimkiler insaat isi yapıyolar Ben akıllarına bir soktum düsünelim mantıklı falan cok iyi dediler amaaa öyle kaldı 😄
goldengate papatyagibi farklı bir ulke olup piyasa durumunuda bilmeyince insan bi tedirgin oluyor evet🫠bizimde arkadasimiz memnun tavsiye ediyor
papatyagibi goldengate Gidip bir ülkeyi görelim önce yatırımı sonraya kalsın dedikleride oldu ksksks Dedim alın biletleri alın 😅
goldengate Bennededimki cok mu uçuk birsey sordum anlamadimki Turkiyede de neredeyse ayni zaten satilik ev fiyatlari,arada ucurum yok
gg3848 goldengate dubai hakkında fikrim yok ama böyle bir yatırım düşünüyorsanız amerikan ev almayıda araştırabilirsiniz kira getirileri güzel oluyor
goldengate gg3848 biz zaten nasipse tekrardan oraya yerlesicez bende orda bir evim olmasini cok isterdim ama dubaiyi kira getirisi acisindan bi bakalim dedik