kahvekolik_ Bence gayet iyi bi yatirim. Dubai turistlik acisindan olcukca populer ve cok kisi Dubai’e tasiniyor. Vergisiz bi ulke yani daha nolsun
12betul NatashaRomanoff hay bin yaşa 😅😅 Benim ki de bana harçlık atıyor güya 1000 tl ortak ibana atıyor . Al senin olsun dedim en son sonra diyecek nereye harcadın
goldengate Minel-inannesi Hukumet bu konuda henuz bi yaptirim uygulamiyoken Cok dogru! Arkadasimizin suan ki kira getirisi ayda 2500 dolar. Oyle bizede bir fikir sundu burdan dusunuyorduk ama Dubai neden olmasin,tesekkurler🤗
3oglanannesi goldengate ama çok dikkat edin araci firma falan yazmislar dolandırılmış olasılığı yüksek.
NariNariKiminYari goldengate bende burada bekleyeyim. Burdan ev alıyoruz kiraya veriyoruz evin içinden geçiyorlar 🥲 Bizim sadece ev alma değilde direkt yerleşme gibi bir düşüncemiz var. Şuanlık sadece düşünce olarak duruyor umarım hayata geçirebiliriz
NariNariKiminYari goldengate eskiden almanya düşünüyorduk benim çoğu akrabam orda diye ama eşim istemiyor. Okları dubai ye çevirdim 🫠
NariNariKiminYari goldengate şuanlık düşünce olarak kaldığı için hiç araştırmadık. Her türlü burdan daha avantajlıdır. Kayınpederimin müşterisi dubaide yaşıyor. Ondan bilgi alabilirsem döneyim sana da 💘
Mariamercedes goldengate Bu ara çok duymaya başladım.. Ben ülkemizde aldığımız evler bile elimizden gider el koyarlar diye korkuyorum 😂 Bilmeyince insan absürt geliyor ne kadar evler acaba
goldengate Mariamercedes 4-6 milyon tl arasi baktik biz Ben tr de ev yaptirmak istiyorum bizim planimiz buydu ama tavsiye uzerine birde bunu arastirayim dedim,acikcasi gidip hazirdan bir evde almak istemiyorum ulkemizde depremden cok korkuyorum