NariNariKiminYari goldengate bende burada bekleyeyim. Burdan ev alıyoruz kiraya veriyoruz evin içinden geçiyorlar 🥲 Bizim sadece ev alma değilde direkt yerleşme gibi bir düşüncemiz var. Şuanlık sadece düşünce olarak duruyor umarım hayata geçirebiliriz
NariNariKiminYari goldengate eskiden almanya düşünüyorduk benim çoğu akrabam orda diye ama eşim istemiyor. Okları dubai ye çevirdim 🫠
NariNariKiminYari goldengate şuanlık düşünce olarak kaldığı için hiç araştırmadık. Her türlü burdan daha avantajlıdır. Kayınpederimin müşterisi dubaide yaşıyor. Ondan bilgi alabilirsem döneyim sana da 💘
Mariamercedes goldengate Bu ara çok duymaya başladım.. Ben ülkemizde aldığımız evler bile elimizden gider el koyarlar diye korkuyorum 😂 Bilmeyince insan absürt geliyor ne kadar evler acaba
goldengate Mariamercedes 4-6 milyon tl arasi baktik biz Ben tr de ev yaptirmak istiyorum bizim planimiz buydu ama tavsiye uzerine birde bunu arastirayim dedim,acikcasi gidip hazirdan bir evde almak istemiyorum ulkemizde depremden cok korkuyorum
Mariamercedes goldengate dask falan yapılıyor ama ne kadarını karşılıyor bilmiyorum tabi Hangi şehirdesin sen
3oglanannesi goldengate fiyatlar uygunmus eğer dediğim gibi Bi dolandırıcılık mevzu olmazsa.cunku Türkiyede en küçük şehirlerde bile daireler 3 bin müstakil evler 15 bin civarı falan.tabi yeni eski durumuna göre değişir….ama ben olsam hiç o toplara girmem gidip oturmayacaksam. Direk turkiyede evimi yapar oturur keyfime bakarım.
aysegul1993 Benim Eltim Dubai’de yaşıyor ama o bile İstanbul’dan ev aldı ordan değil 😁 eğer öyle güzel bi getirisi olsaydı onlar alırdı hiç de bahsetmedi çevresinde böyle yapan olsa elbet bilirdi diye düşünüyorum
NatashaRomanoff goldengate öyle tabi ki 😅 ama bir şey diyim alan 1 kişi bile şuraya yazsın hemen linçlerlerde hava atıyosun diye 😂😂 öyle derya deniz 😁😁