Sogukbaklava leylannpembemontu Asla kullanmam. Geri dönüşü olmayacak şekilde zararda verebilir böbrekleriniz iflas edebilir bi sürü tehlikesi var bu tarz seylerin. Sağlıklı kilo verin sağlık olmadan hiç bişeyin anlamı yok
leylannpembemontu filtrekahvemm yok hayır almadım henüz biri de çıkıp kullandm kilo verdim demediği için cesaret edemiyorum 😅
aleksandralarossa leylannpembemontu matcha kullanıyorum. Sindirim problemim vardı aşırı iyi gekdi. Bağırsak sağlıklı olunca kiloda gidio zaten. Zararlı oldugunu söyleyende var ama 2 kez kullandım henüz aşırı begendim ben
leylannpembemontu aleksandralarossa ya onuda çok merak ediyorum kilonuzda eksilme olmaya başladı mı bide sabah mı gece mi kullanıyorsunuz
masha1 leylannpembemontu merhaba ben pcoluyum doktoruma gittim ve mounjero diye bir iğne varmış inanılmaz zayıflatıyor fakat daha Türkiyeye gelmedi istersen onu düşük dozda deneyin doktorunuza danışarak
aleksandralarossa leylannpembemontu gün içi kullanıyorum. Daha 2 adet tükettim. Lavaboya çıkarttıgı için şişkinlik azalıyor gbi geldi bana
Nzlberen leylannpembemontu Haymana kahve çıkmış bütün fenomenler paylaşıyor onu duydunz mu baya zayiflatiyormus bende kilo vermeye uğraşıyorum 😒 kahveleri araştırıyorum
leylannpembemontu Nzlberen ben kullandım onu ama aralıklı oruç da yapıyordum 1 ayda 5 kilo verdim sonra takılı kaldı kilom ve tok tutuyor günde iki defa kullandım