Kızlar şimdi ben spiral takmak istiyoruö ama hiç bi bilgim yok bununla alakalı. Oncelikle gidip doktorla goruşmem gerekli mi yoksa direk adetin 2-3 uncu gunu doktora gidip hadi spiral takın demem yeterli mi. Daha once süreci yaşayanlar beni aydınlatabilir mi 🌸

Elfylmzkk bunun icin illa regl olmana grek yok bi kadın dogm doktoruna tandevu al git ilk basta sana kanda gebelik bakar sonuc nehatif se hemen takar acılı bir islemde degil

girlmama canım ben emziriyorum. Hap yada iğne vs vs kullanamıyorum. Spiral artı kondom olarak ilerleyecem iniallah kaza olmaz da rabbim olmayana nasip eder 🌸🤲🏻

Elfylmzkk bende doğumdan sonra gitmiştim 40 kontrolüne kanamam bitmişti hemen taktı doktor tamamen rahmin o an uyumlu olup olmaması ile ilgili sanırım 😄 beklemiyorfum o gün takmasını tektim ve 40 günlük bebişde yanımdaydı kontrolü vardı onunda 😄

Fikk acıtıyo mu nasıl bi şey bi de regl normalden daha uzun sürüyor diyorlar doğru mu

• Fikk bunu yanıtladı.

girlmama onu taktırdıktan sonra yerleşmi diye kontrolleri var doktor zaten bu konuda uyarıyor şu gün gel diye. Ve zaten 3ayda bir kontrol ettiriyorsunuz kayma varmı diye. Bende yeni taktırdım polip oluşumunu engellemek için takıldıktan 10 gün sonra yerleşmi diye kontrol etti. Şimdi 2 ay sonra yoğun adetinde gel kontrol edelim dedi onu bekliyorum şimdi .

prenseselsa ya normalde hamilelik öncesi 5 güne biterdi dönemim bu sefer 8 gün sürdü acıtmıyor desem yalan olur biraz acıtıyor ama hızlı sürüyor 🤭

derinmoms23 aa spiral mi yoğun kanama yapıyor bende doğumdan sonra ilk kanama olduğu için diye düşünmüştüm bayram izni bitisn gideyim kontrolr bir hormonlu mu normal mi taktınız