Poyrazbayb mervedizdar ilk önce kanama azalması için ilaç yazdı sonra gel yerini kontrol edelim dedi ultrasonda bir baktı ki kaymış rahim ağzına gelmiş dedi 🥲 sonra hemen çatala geçiş ve çıkartma işlemi yapıldı
Poyrazbayb Ogretmennnnn_____ bilmiyorum ama benim çok yoğun kanamam oluyordu kaç paket ped gittiğinü bilmiyorum bile
hasmelad Poyrazbayb 10 gün süreklideğil 2 gün leke 6 gün adet 2 gün leke 10 günü tamamladı Ama kontrollerimde hersey yolunda çok şükür Kan değerlerine baktı kanamam etkilemiş mi diye O da normal
Poyrazbayb 1mutluanne beni bir ay sonra çağırmıştı çalıştığım için hiç gidememiştim ihmal ettim yani istesem hafta sonu özele gidebilirdim. Dünde özele gittim öyle kaydığını öğrendim 1 yıl olcak neredeyse taktıralı
Poyrazbayb hasmelad güzel o zaman ama eskisi gibi 3 4 gün adet olmayı temizlenmeyi özledim çıkarttırınca inşallah düzelir
hasmelad Poyrazbayb benim zaten 6 gündü Çıkarınca tabi düzelir Ben de hiç sevmedim bu hali ama Başka bir yönteme güvenemiyorum O yüzden devam Geçmiş olsun size de tekrar