1mutluanne kuccukpremsesinannesi ben de aynı şeyi düşündüm Allah korusun kayma falan olsa çok sıkıntılı bi durum
kuccukpremsesinannesi 1mutluanne eevet ben 2 kere taktirdim ikisinde de ilk ay kontrolünde yerinde değildi. İkisindede çıkarmak zorunda kalmıştım. Bitmeyen kanama geçmeyen ağrı vardı. 1 sene sasirtti beni de.
1mutluanne kuccukpremsesinannesi ben de aynı şeyi düşündüm Allah korusun kayma falan olsa çok sıkıntılı bi durum
Ogretmennnnn_____ Poyrazbayb bende 2 yıl oldu spiral taktıralı benimde yoğun kanamam yok ama sürekli azda olsa hep lekelenme halindeyüm akındım hep koyu kırmızı geliyor acaba kaydı mı diye şüphe ettim şimdi
Poyrazbayb Ogretmennnnn_____ bilmiyorum ama benim çok yoğun kanamam oluyordu kaç paket ped gittiğinü bilmiyorum bile
Poyrazbayb mervedizdar ilk önce kanama azalması için ilaç yazdı sonra gel yerini kontrol edelim dedi ultrasonda bir baktı ki kaymış rahim ağzına gelmiş dedi 🥲 sonra hemen çatala geçiş ve çıkartma işlemi yapıldı
hasmelad Poyrazbayb 10 gün süreklideğil 2 gün leke 6 gün adet 2 gün leke 10 günü tamamladı Ama kontrollerimde hersey yolunda çok şükür Kan değerlerine baktı kanamam etkilemiş mi diye O da normal
Poyrazbayb 1mutluanne beni bir ay sonra çağırmıştı çalıştığım için hiç gidememiştim ihmal ettim yani istesem hafta sonu özele gidebilirdim. Dünde özele gittim öyle kaydığını öğrendim 1 yıl olcak neredeyse taktıralı
Poyrazbayb hasmelad güzel o zaman ama eskisi gibi 3 4 gün adet olmayı temizlenmeyi özledim çıkarttırınca inşallah düzelir
hasmelad Poyrazbayb benim zaten 6 gündü Çıkarınca tabi düzelir Ben de hiç sevmedim bu hali ama Başka bir yönteme güvenemiyorum O yüzden devam Geçmiş olsun size de tekrar